‎‎PS4機主討論區(25) 好多Game仲未玩 [真]

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
我買到2024.4.26
打開清塵 唔使工具 YOUTUBE有教
有無教學?
同埋啲點係咪一兌一?
google 8591 HK, 申請login, 入去用FPS 入$600 蚊,成功後給你code 有$750 蚊.好易. 你試下再用我張85 折code ,真係好平

張code已被兌換,但入左錢等緊回
3個鐘內無 update 可以打電話追。sorry 我不知道85 折用一次only。另外有張 9 折未用,如果這幾天没有再想買 game 可以比你。
感謝巴打回覆
買到8折點卡已經慳一筆
9折code我自己都有,Thanks a lot
唔該
求指教
psn嗰12個月,去到信用卡俾錢就跳返出主畫面,又冇msg顯示成功,幾次了,有冇解決辦法?
$30港幣有找
洗唔洗咁抵屌

岩岩入左,多謝師兄
美服Days Of Play特價Game少過港服,但呢隻真係世界級抵玩
Th Crew 2 係咪買Deluxe edition就夠用?
唔掙在比多$42上黃金版有埋Season Pass,原價$215
Season pass D車出哂未?
好似話唔使season pass到都可以玩到啲DLC
香港點先買到
開個us ac
部ps4可以同時hk ac and us ac?
嘩 平撚到 開個美股acc先
你鍾意咩地區acc都得係比錢麻煩d
唯一唔好用唔到香港信用卡,自己上點數網/Amazon買美服點數入Wallet
BTW 就算美服冇買PS Plus只要你部機任何一個AC有Plus都可以玩到Online
真係有必要 一買買咁多
你放係櫃入面 最好有野攝高四隻腳橫放
啱啱Download完,不過有排都未入得Game,一堆新舊Game要清,排住隊先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞