電影公司官方帳號宣布《John Wick 4》 2021年5月上映

172 回覆
198 Like 17 Dislike
On9 叫Bman又合符佢形象
龍門任你擺
其實你知唔知外國人寫野都會用First Name同Last Name頭一個字做簡寫
無知唔係罪,不過唔好懶醒啦
定係你想我寫J.W. 呀
C朗都簡稱自己CR7啦
唔通又係殘體人
第三集個不死身真係誇張左
追殺佢既人有d無用槍真係有d怪,不過今集既主題係玩多肉搏,咁既設定下都岩既
如果唔係個個都拎槍 john wick乜都無 死鳩硬
個名字長就話簡寫啫 懶就懶啦 講咁多嘢
打JW 個d真係好肉酸好柒
得啦,你話係道理咪道理囉
憤青
點樣成為殺手
又變左狂野極速
做返平時的奇洛
我想講係得香港人先咁撚執著要寫全寫點點點
我係澳洲high school畢業件jumper背脊個個都係寫First & Last Name頭一個英文字
你咪繼續堅持你地既「懶得就懶」理論囉
我又冇病冇痛既
不過唔知我以為自己簽緊世界停戰協議啫
嚟緊好似準備拍外傳,個名叫大陸酒店聽講劇情係講啲殺手世界
我慣左同鬼佬溝通都係簡單化,除非係formal email/ letter
你咪繼續你既正統完整句子囉
唔通我又笑你簡單複雜化
都痴根,我打JW又冇傷害到你同你身邊既野
又唔撚係打火星文殘體字
成個共產黨咁非我族類就要屌到人一文不值
解釋俾你聽又話我污染連登,講到連登你揸旗咁
憤青
下集會講丐幫幫主同John wick 一齊變返matrix個樣
食壽司果度已經講到明佢對Jhon好有興趣
條友on9 咪理佢

我On9?
Official soundtrack都係咁寫
你地繼續柒落去啦

唔差在俾埋你睇
驚你再咁無知落去會俾人笑呀
你去笑official soundtrack柒啦
唔好用垃圾同john比
JW
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞