電影公司官方帳號宣布《John Wick 4》 2021年5月上映

172 回覆
198 Like 17 Dislike
After the franchise's best opening weekend in theaters, Summit Entertainment and Lionsgate have confirmed a sequel will be coming out in no time at all. In a text message sent to members of the John Wick text club, it was revealed that John Wick: Chapter 4 will be released May 21, 2021.

同葉問鬥長
JOHN WICK個系列真係有個未完既故事
葉問唔係
人地有個世界觀
大把野未玩
葉問就一味打J
大部分野都9Up
John Wick 個故仔都唔難寫
殺手世界高層迫佢做嘢
做同唔做都會俾人追殺,途中又有隱世高人幫助
一路殺到最後出現轉折
留個尾預告下集有場更大嘅硬仗
下一集再出現高高層同高高人

要拍多四五集唔係問題
重點佢拍個世界觀好睇
配樂動作都係一流
葉問見到玻璃丹都唔想睇
John Wick好睇在佢著老西好型,但如果佢加入丐幫 下集會唔會冇老西睇?
其實我覺得見好就收啦
Cap.3後半已經睇到有小小審美疲勞
正啊
之前見佢好似話係trilogy,但見到個結尾就倚仲有
之前見佢好似話係trilogy,但見到個結尾就知仲有
算啦收手啦
今次第三集都係為拍而拍咁
淨係show off點打
冇劇情
唔認同 葉問可以打到上宇宙打Marvel
留名等拍前傳
其實故仔真係好多野講,壓縮返d打鬥時間就得
係乜撚都無推進過

最好睇都係1
1最好
但2華麗得好正
殺極都有人
1同2都有d「原因」去令john去殺人
dllm第3集, 好似打機咁
同條女問長老下落
無啦啦同人開波殺哂d人
之後去搵長老npc傾完計
又番番去打大佬
我知奇洛你用左5個月去訓練
但我唔係淨係想睇一套淨打而冇劇情既電影
3真係唔知做乜撚咁, 無劇情
John Wick 真好睇, 第一二集都好睇
故事性又唔錯
d拳頭交以為睇緊kill bill
Jason Bourne都係
拍落去都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞