電影公司官方帳號宣布《John Wick 4》 2021年5月上映

172 回覆
198 Like 17 Dislike
叫隻狗去叫兵仔
跟住兵仔同條女一齊定左格1,2秒等隻狗沖過去
睇得完全唔爽
我入黎睇John wick好撚型咁花式殺人
你就比支穿甲彈我一槍一件

至多動作嘅槍戰就同荷爾巴利一齊打,但佢就要加咬春袋,點j呀大佬
Fast and furious 都未出聲
屌咪同人地用apple 機一樣
全球超過50%都係跟風
狂野時速咁多主角

同mission impossible 比好d
第三集打得好睇 但劇情麻麻
第三集打足一集 但故事又去返第二集尾比人追殺咁
拍完4起碼仲可以拍前傳,只要肯拍嘅話
問題係打戲都開始悶
下集應該係佢追殺人
點解3唔及1, 2咁好睇
就係因為無奸角

第一集Iosef殺狗偷車
第二集Santino逼John出嚟做,仲過橋抽板想殺佢滅口
John殺佢地不知幾爽,大快人心

第三集得Adjudicator班殺手,同埋High Table軍隊,唔好提果班貪錢嘍囉... 但呢班友都講唔上係奸角,純粹係規矩。佢地同John根本無仇,有d仲祟拜佢

John全程都係被動殺人,無左之前兩集,果種復仇、我要殺你你點都走唔甩既激情

當然動作上我覺得都好睇嘅
攞刀鬥掉,騎馬呢d都得意
不過對Zero同果2個印尼佬就悶左d...

個尾都好無聊,就咁死唔去又續集
搵長老係求比條生路佢
而且解釋咗佢生存下去嘅理由
只有活著先可以去想念佢老婆

純粹美術
配合返佢同zero 武士刀隻抽
Zero 一開始都好地地,玩忍者

係無啦啦入到酒店講自己鍾意John Wick,又話好鍾意貓 即刻出哂戲
好多位佢應該死左
都寫到冇野
第一隻支HK P30 售$500
五百蚊有德國HK勁平
係...
我覺得呢part係敗筆
套戲不嬲都無呢d低質笑位

正笑位就有
sophia: he shot my dog!
John: I know...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞