電影公司官方帳號宣布《John Wick 4》 2021年5月上映

172 回覆
198 Like 17 Dislike
仲要光頭佬擺明放水唔想殺john wick, 都唔好似胡鬚仔咁放生
屌真係唔撚識欣賞
個個都吹奏呢套野
第一集係幾有新鮮感既
之後好似睇三國無雙咁啲兵仔一個一個咁送死
打大佬黎黎去去都係埋身達落地
劇情推進又慢 啲人都係為左睇奇洛李維斯姐
劇情簡單直接同無劇情係兩個concept嚟
John Wick一二集同Mad Max呢啲屬於前者
而今集明顯為咗set up續集而搞到劇情散咗
爛牛+穿隆既衫
John同果兩條o靚果度都打得太耐,動作太重覆,耐左就覺得悶
同個大佬打果度擺明佢叫識英雄重英雄,但John一野桶死佢
有D 人話第二集已經唔好睇

我之前睇返一同二集, 我覺得劇情, 同戲路都幾好睇
唔錯...
睇JW睇咩劇情
你收口就真
wfc支那人既世界觀
佢去打納粹軍就話佢勁啦
又要等 兩年想死
話呢套嘢無劇情嘅 會唔會有夾硬左啲 套嘢都唔係賣劇情 同你睇文藝片話佢無打鬥有咩分別 睇戲不嬲要做期望管理 知套戲大概比啲咩你 佢動作片用心機去度個世界觀已經好比面
希望今次可以用返鉛筆殺人
又話奇洛唔想再拍,而家轉人定繼續?
流暢
啲人大字形企定定等佢打叫流暢
Btw
條女射25/26槍都唔洗換子彈,笑咗出聲
轉人就唔睇架啦
其實埋尾最好
第一集自己間屋無雙
第二集一早放定武器係個堡壘到無雙

又型睇得又爽
今集冇一場有呢個feel
到底邊個會演最終boss
黎緊Netflix好似會有劇集交代返以前發生既事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞