[Uaena] IU 討論區 (30) - 遲來的 516 生日快樂

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
uaena song
drama都好多人鐘意
又係無落碟
得演唱會先有得聽

曲名算唔算劇透

哇濟州場1月開嘅8月先有IUTV
時間都過得幾快
膊頭仔
濟州TVpart1都曲線話IUTV出得慢

呢個body真係
同以前彈結他個個妹妹IU聯繫唔到
漂亮男人同純信個陣既肥U
娘娘食多啲啦 太瘦啦

睇係好睇 但始終都係想娘娘肥返啲
啲人覺得女星瘦到坐起到個肚冇肉仲讚佢地,
其實都係吹噓一種瘦到變態既風氣
http://mall.tving.com/goods/view?no=15723
我忍手唔買,睇吓有冇巴打
https://youtu.be/fdE5rhmcq6E
官方出咗個 ending cut....
無音源就唯有喺呢度慢慢 loop 啦....
想買 但唔識韓文
開賣第一日已經賣晒啦... 唔使諗...
今日追返 桑切斯好慘
遲下會唔會有酒店襟章
係,真係灰鳩咗...

第12集未睇;但睇到第11集為止,暫時都係覺得happy ending同sad ending機會一半一半,但個人傾向會happy ending多啲。有啲位留嘅hints,好易fit返去happy ending。例如特別收嘅人類夫婦客人,起身走人之後講「第日仔女都要再嚟先」,呢啲線留得都幾重手。同埋宜家個凶惡ver麻姑神係咁出嚟嚇鳩佢哋,就咁出sad end好似太粗糙。

酒店周邊聽日韓國時間中午12點重新上架
今次仲多咗扣針賣
係,真係灰鳩咗...

第12集未睇;但睇到第11集為止,暫時都係覺得happy ending同sad ending機會一半一半,但個人傾向會happy ending多啲。有啲位留嘅hints,好易fit返去happy ending。例如特別收嘅人類夫婦客人,起身走人之後講「第日仔女都要再嚟先」,呢啲線留得都幾重手。同埋宜家個凶惡ver麻姑神係咁出嚟嚇鳩佢哋,就咁出sad end好似太粗糙。

黎緊仲有個 final boss 要打喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞