[Uaena] IU 討論區 (30) - 遲來的 516 生日快樂

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
上太空果度笑咗
一嘢推返落地球
頭兩集睇完;同<鬼怪>比,詭異奇趣更在其上。不過關鍵都係嗰句:睇洪氏姊妹個劇本點寫落去,會唔會失控/虎頭蛇尾。
頭兩集睇完;同<鬼怪>比,詭異奇趣更在其上。不過關鍵都係嗰句:睇洪氏姊妹個劇本點寫落去,會唔會失控/虎頭蛇尾

呢個先係重點....
太多韓劇成日為咗趕收工都搞到爛尾....

社長好勤力 update...
想叫娘娘未穩定都唔好黎香港
好撚危險
有冇Uaena係大西北人
呢個星期萬事小心
尋日係天水圍警署幾百人接放學
屌今朝返工驚到仆街
琴晚成晚訓唔著
成晚訓唔著,今朝都無心機睇娘娘套劇
噚日去咗元朗朋友屋企賀新居入伙,結果被困,要響人屋企留宿暫避,最後今朝係著住朋友借嘅衫直接返office返工。

班牛屎佬好撚嘢,頂佢班L樣臭化西,睇幾時衰鑊杰嘅。
各位及早歸家睇娘娘,
啲消息亂咁傳…18區都好似會有事咁
https://youtu.be/EvW1WO3gHrg
點都係粵語歌最道地
噚日去咗元朗朋友屋企賀新居入伙,結果被困,要響人屋企留宿暫避,最後今朝係著住朋友借嘅衫直接返office返工。

班牛屎佬好撚嘢,頂佢班L樣臭化西,睇幾時衰鑊杰嘅。

巴打,最緊要你個人無事

其他既嘢我唔評論咁多啦...
不過經過噚晚之後,我只係覺得呢個香港已經唔係我熟悉既香港....
應該係話
香港一直暗藏嘅問題一單一單咁慢慢浮上黎,一時之間真係好難接受
唔單止係元朗既事,係全港十八區,係香港既事
唔應該再獨善其身
因為你唔搵佢地,佢地會來搵你

元朗人+1
其實官鄉黑問題幾廿年都存在
睇何君堯呢條仆街咁撚樣都上到位就知咩事
以前以為琴晚呢啲事只會喺戲入面發生
估唔到香港都會有咁荒謬嘅一日
講到尾 如果唔係港共政府咁硬頸
100萬人上街照二讀 200萬+1上街繼續唔理
社會根本唔會去到今時今日咁撕裂嘅地步
所以 上面位巴打講得好啱
依家只不過將一路暗藏嘅問題浮現上黎
要解決問題果個根本係政府
最後
班牛屎佬琴晚嘅行為 真係令我作為元朗人覺得好羞恥
希望大家可以發返個春夢平衡下自己既心理
樓上由叻巴以下各位,有心有心。噚日好彩,我其實係揸車入去,等到十一二點嗰陣諗過博下揸返出嚟,好在我朋友叫我唔好博,otherwise架車都難免損傷 (十點幾到十二點都有人見車打車)。

香港啲嘢,結構性問題嚟。咩「一國兩制」,穿晒煲喇,擺明係昆人。家陣總之唔理得咁多,砌得就砌,打到幾多得幾多返嚟。坐響度磨又係死,打輸都係死,老虎都要撼過先,起碼死都眼閉。
元朗好多uaena
利申天水圍
27 or 28
著好防具 元朗見
大家咁話!巴打都一切小心!武運昌隆~~
終於追到live. 社長大人kiss kiss

呢一幕真係睇到我眼都凸埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞