放學ICU孔祺雞中學係賊 多圖有證據 又開黑店呃人錢

314 回覆
1014 Like 22 Dislike
幾正wo 依家
孔祺初試做賊
直接證據呢?
靠樓主估下估下就借連登收人皮
你估連登仔全部係弱智呀?
畢咗業5年先拎出嚟講
火雞姐又過咗一排喇
似係私怨多喎
睇嚟你都畢咗業幾耐
甘知芬肥鯨都經歷過

勿相認
幫推
根本呢條孔禎就無人識一世都無機會上到位
樓主想唱佢想佢仆街睇嚟真係好憎佢
但啲文筆勁1999
又發毒誓唔知做乜鳩
睇完成篇正係感受你真係好憎佢>>>>>>>>黑店/偷野
識唔撚識隔行+標點符號?
依加先拎出嚟講 想借連登仔對手搞鳩人?
Same
初試性感
唔關事,但想問點解你話人blame the victim,但又話左膠乜乜乜,你知唔知講blame the victim 最多嘅人係左膠,你又知唔知咩叫左如果你想形容嘅人唔左,咁點解叫左膠,點解唔就咁叫膠?
講真

第一,呢個post講一大堆野又無show到證據出嚟。淨係得啲唔太關事既圖。
叫人點同你討論啊?

第二,件事完左咁耐又突登拎翻出嚟講,係咪有私怨想借連登仔刀啊?當年又唔出聲既?唔係講到你不畏強權,對不公勢不低頭嫁咩?原來你眼中既公義就係網上開post引公審,而唔係現實中追究當事人?

第三,你覺得啲老師係教畜姐?有冇人認同你先?至少我當年身邊無一個同學有講過上述既兩個老師係唔好既老師,而且我都覺得佢地算得上係好老師。

第四,你要討厭佢無問題,不過用人地出身既地方係大陸呢一點嚟攻擊佢又未免太低劣喇。
對事唔對人,咁簡單既道理你都唔明白咩?

利申:校友

出post想引公審都唔該你有翻多啲有道理啲既point同實則證據啦

我要話你知,連登唔係一個你想借刀就借到既地方。

唔講太多喇,自己反省下啦。
樓主係咁一身攻擊,我心諗:WTF?! 似係你誹謗人哋多啲
見到有人鬧梁sir第一時間真係咁嘅樣
做訓導啫,又唔係要煮死個學生
再加埋佢處理手法真係寧縱無枉(我好記得佢中一新生典禮講㗎)
事實上冇好實質嘅證據真係做唔到啲咩㗎喎
.
btw莫壽增以自由度大之餘學生自律而出名
死肥鯨cut呢樣cut個樣
搞到冇撚曬個賣點
我屌你老母
作為舊生都好想推到佢落台
.
順帶輕輕一提,佢當年屌柒個公認教英文好嘅miss(有做埋訓導),鬧佢冇多元教學,搞到個miss喊住咁上堂
諗起都心痛個miss
不過睇完都覺得樓主好偏激下
孔祺有冇錯呢個唔講住,
但當年係6個訓導,總冇可能6個一齊屌柒你叫你去死掛
佢態度惡劣一件事
但講到偷嘢真係要確實證據,而且仲要隔咁耐先提返,都係唔好跟太貼
訓導教英文
肥定瘦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞