放學ICU孔祺雞中學係賊 多圖有證據 又開黑店呃人錢

314 回覆
1014 Like 22 Dislike
推到佢PK,補充資料需要會發,雖然有D太耐搵唔返,但都有唔少。

孔祺 youtube https://www.youtube.com/channel/UCvpo7wUbSjir8RG_kvPyj6A

孔祺 IG
https://www.instagram.com/kikihung_soneexol/?hl=zh-tw

話自己比人屈係大陸人,所以欺凌佢
1)你係咪大陸自己心知,見過你屋企人都係有鄉音,以前仲自己係yahoo blog透露過係深圳,黎香港生你就以為自己係香港人?? 不如你話你係孔子後人(我唔盲目歧視人,但你隱瞞出產地又話因為咁而被恰欺凌,就係講大話)
2)咁你言下之意都係歧視大陸喎,咁你仲返唔返東莞揾人仔

拿,學校作風係點,唔係得少數人意見,好多人都有插

點?你係賊係姣婆係垃圾唔可以講事實??

紅字,你自己偷得野格又賤,係時候出黎還
咁多人鍾意偷野
push
個樣變左咁多
印象仲停留係初試
push
呢啲八婆同垃圾學校唔推到上報唔知驚
推到佢仆街
樓主,好心你就開曬d教畜名

最好有相
關我撚事咩
我又冇得屌
Who???
初試性感
記得以前做放學icu果陣好撚豬
如果佢再試性感我就原諒佢
啲學校唔捉小偷 而去搵俾人偷野嘅人黎叫佢地收聲真係好反智
我學校有一年都試過有賊 報埋警
最後都係警司警戒姐 但佢以後都唔敢偷啦
你搞掂件事 街外人又點會知
舊生留名
Lm
lm
唔知真定假
睇完只知樓主觀點論點小學雞
我就唔跟車太貼啦
推到條臭G永遠退出娛樂圈,我支持人改過自身架——

監倉,就係反省自身既好地方方,包食包住,出到黎戲路又廣D,
以後D警匪片都搵你做匪婆啊!!
推到佢仆街
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞