放學ICU孔祺雞中學係賊 多圖有證據 又開黑店呃人錢

314 回覆
1014 Like 22 Dislike
受火雞姐事件啟發 趁早借助網絡尋求公義 求下你地唔好再比呢D垃圾入娛樂圈上位 逍遙法外 一定要比佢未來親家金龜老公知佢手腳骯髒 孔祺雞中學讀莫壽增 2014屆 我地同佢同級 同火雞間羅定X一樣係大埔 孔祺連環偷左好多人野 學校為保聲譽唔幫我地d victims 重屌返我地轉頭 話我地抵死 放得係班房預左比人偷 官逼民反 走投無路 唯有出此下策

火雞單野得段文字冇圖都咁多人信 如果今日孔雞得唔到佢既報應 我諗香港既公義真係應該值得死 連講句真說話都比人話我抵死 幾時先可以停止blame the victims 搞臭學校個名既係賊婆同教畜 唔係受害者 唔好再同我講人誰無過 我諗呢度冇咩幾多人成長過程中係賤到連環偷野唔認 唔好再合理化呢D刑事罪行 做個有腦既人

罪狀1) 中學連環失竊 所有證供 + 黑店指向佢

a) 佢將偷返黎既即影即有擺上去賣 同賣垃圾呃錢
個buyer有開埋佢電話 5423 613X 睇圖 同我中學save低既一樣 你地可以打去聽下係佢把聲 除非佢心虛唔接 或立刻改電話 buyer littleladyxx 個ig 重係度 可以search佢d tag
而且孔祺雞Whatsapp有icon因為佢有save我 證明我係佢中同 (下面會再講) Whatsapp icon係佢最中意既韓風 佢好崇韓 snsd徐弦 李敏鎬

佢偷左最少2部即影即有 粉色白色上去賣 佢間ig shop不嬲都好多差評
Ps 佢FB block del 晒好多中同 包括好多比佢偷野既人

b) 店名一定係佢黎
佢間黑店雖然可能執左 但佢依家個public IG名同以前間店名一樣
IG: Kikihung_soneexol
IG Shop: exolsonerm_shop 只係多左kiki字眼 一樣有齊佢最鐘意既sone=snsd exo rm 佢崇韓 鍾意hello kitty同粉紅色係人都知 睇埋佢ig caption and icon plz (佢fb block del左好多中同 心虛狗)
佢重將學校paper fashion夾完錢既野拿返ig shop賣 貪小便宜到死 呢個可以再補充 證據圖我一定有 只係唔想擺晒先

c) 我知道所有受害人係邊個同比佢偷過咩 但我會保護佢地唔開名
佢中學係6D班 呢班最少有4個比人偷 整個銀包同證件都冇埋 仲有即影即有相機 (佢自己本身都好似有一部白色hello kitty 但佢真係有再偷過) 裝滿無印筆既筆袋 呢班一個重點係 文商班40人入面得6個男 其餘女 所以佢好易有合適既目標 好多野偷

呢間所謂既band 1學校 為左保護校風 死都唔肯處理 仲diu返我地D victims轉頭 垃圾教畜梁廣X 梁X煒 羅鄧XX 聖公會莫聲增會督中學 梁平時同D好多人覺得睇落拽既男其實好fd (我冇dislike D男仔 反而有時有D幾有義氣) 但到緊要關頭 就拿我地呢D乖學生victims開刀 我呢一世都唔會唔記得我地被訓導罵得像條狗 話我地擺係度預左比人偷 話我地要求搜書包係浪費同學既時間 罵到我地喊到PK 條班主任事後仲問返victim: 尋日好多老師見你喊得好犀利 你情緒都幾易波動wo 我DLLM比人偷野唔幫我 仲diu返我 想我笑啊??? 如果唔係梁狗煒條撚樣舊年已經退左休 我實返去報仇 其中一次比人偷果次明明個位有CCTV 學校點9我地唔比我地睇餅帶 果陣咁岩就黎考DSE D victims更加唔敢影響成績 憎學校仲要焗住返去既感覺你地唔會明 同一級被人偷咁多次都唔處理唔警告 仲屌 我期求你班PK既子女兒孫唔好比人係學校恰

推一推先
頭香
lm

罪狀2) 佢屋企好窮 唔認自己老豆 + 我兜口兜面diu過佢賊 佢極心虛等同默認 (有需要再補充)
i) 佢ig shop叫老豆去交收 因為佢老豆好老 就同人講果個係佢阿爺
以前返學睇住佢老豆日日踩單車接佢返放學 對佢咁好 比佢知自己有個賊女仲嫌三嫌四實傷心死 見過佢父母 成屋都係大陸人黎 講野D口音… 只係佢係香港大 更多圖再補充 窮唔係問題 但作奸犯科就係罪

罪狀 3) 佢小學中學口碑都好差
公主病 以為自己好撚靚 成日串人罵人 但成日比人背後笑 臨畢業扮L晒野約食飯就係為左偷我野 果日我比佢偷 佢係唯一一個行我後面既人 果個位亦完全冇其他人 佢偷完野扮fd扮無辜e.g. wtsap錄音問我單case進展 扮關心其實係勁驚被踢爆 keep her enemy close佢把聲係震晒 fail 仲係咁叫D受害人: 算啦XX 當買個教訓啦 (我當比你條臭G企少一晚街 )
孔雞本來就唔多既智商拿晒去諗橋呃人 同大陸人用腦專做假貨呃人一樣
做兒童節目仲要做賊 用自己童星既身份減低人地既懷疑心 同令人唔敢指證佢 正一係臭雞黎

枉我以前仲成日教佢做功課乜7 以前仲可憐佢比人笑北姑寫真 原來雞真係有樣睇 自己係雞係賊仲拍防小偷廣告 我真係祝你以後都比狗屌
睇死佢唔會好似火雞咁出黎道歉 佢好撚想發明星夢 做過暗星又以為自己好好戲 扮唔係賊 但比我地出面一定試到佢根本就係

佢之前係viu tv扮可憐話人地欺凌佢 屈佢真人好串 但好多佢D中小同學係king jer個post 話佢根本就係咁PK 仲有 係你欺凌victims啊死臭雞!!!!!

lm
留名
孔雞會知我係邊個 有本事就搵人搞我囉 如果你係冇偷過 都唔洗周圍同人唱估係我wo 再講 你夠膽搞我 第一個嫌疑人一定係你 睇住黎 我寧死不屈
預左有人會盲撐佢 佢演戲扮無辜好撚勁 除非佢證明到父母就黎病死 好需要錢而偷野 eg真實病歷 戲子口講無憑lol 孔祺雞 呢D 讀書唔成既MK妹 唔洗旨意上大場面 有錢仔撚完你都飛 冇人想娶一隻雞同賊返黎教到D仔女變白痴MK賊 佢fb用過黃心穎做icon 真係G同G玩

如果孔雞係冇做 我點會risk自己既安危死都要出黎講 更加唔會搵人亂屈 屈都屈D比你有價值… 諗下你自己點解咁黑人憎 受害者對抗校園欺凌 你夠膽企出黎 就係同成間學校既舊生對抗 預左受盡護主狗所指 冇經歷過呢一切既左膠只會diu人唔愛校乜7 但如果我自己都唔發聲 就更加唔會有人揭穿佢 火雞單野得段文字冇圖都咁多人信 如果今日孔雞得唔到佢既報應 我諗香港既公義真係應該值得死 連講句真說話都比人叫我去死

我地不存在任何妒忌孔雞既可能性 每一個victim既客觀條件都比佢好好多….. 佢就反而成日妒忌人有佢冇 又窮又蠢又廢 所以咪做賊… 佢偷野人 教畜縱容就得 我唔係冇比過機會佢地 但佢地仲要態度惡劣 唔好再同我講人誰無過 有幾多人成長過程會犯刑事 我講粗口都好過你地呢D假撚
孔祺初試性感
如我有任何一句假話 我一定不得好死 我要追求我心目中既公義 唔係我死都唔眼閉 呢個世界D 冇腦冇同理心既 on9 永遠都係blame the victims 如果你有一日比車撞死 我係咪要話: 抵你比車撞 出得條街你就遇左 如果可以 我真係好想幾年前就聯合D victims一齊指佢 你質疑我點解當年唔報警?? 因為同好多校園案一樣 天真無力既細路仔比學校大 話搜1樓書包都屌啊 如果唔係就唔洗咁多冤案多年後先伸告 如果我將來有幸成為父母 我一定唔會比佢入讀呢間垃圾 我既人生永遠都唔會再有一個快樂既中學生活 呢一世都唔會再返去唔想同D人有任何交集 唔知乜野係母校 我曾經如此相信學校既同學老師都係美好 但係我最需要學校保護同幫助既時候 學校竟然想一個細路仔死 用victims既血淚建成學校既長城 當年班教畜成日係台上講六四 講雨傘革命 講追求真理 但係我地身上出事就叫我地收聲抵死 請問你同腐敗既政權又咩分別?? 我冇野好講 出得黎行 遇左要還 呢句野係送比孔雞既 你唔偷人野 又點會比人捉 食屎啦!!! 臭雞孔祺
留名上支那01
係沙田馬場做csa個個?
個樣
lm
sorry 好少上 forum, 係慣左平時 whatsapp 講野既空格, 會改善, 加返標點.
Lm
Lm
試下唔好用藍色字睇睇到眼都殘
推推先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞