[Minecraft] 1.13.2 正版三不管國戰 Server [7] - 第二季 Season 2

721 回覆
29 Like 9 Dislike
德意志帝國會將歐洲一分為二
We will build a great wall!!
雖然件事已經過左去,但係我都仲係有幾樣野想講

好老實,成件事我都有責任,有啲嘢如果一早講清楚嘅唔會發展到今日咁。

我個人好簡單,開個ser其實都係求大家開心,我從來冇諗過會有玩家互相懷疑,就算係開掛我覺得自己小圈子唔影響到人嘅都冇乜所謂。

老老豆豆,搞咁多野我冇錢賺個喎,貼埋錢添喎,為咩姐?

個答案我諗大家都知

即係咁,我唔係話邊個邊個,開掛搞人個問題唔係啲乜野破壞遊戲公平性呀乜乜柒柒呀,而係你打鋪機都係輕鬆吓啫,搞咁多野人哋又唔開心,比人jail/bam你又冇mood

當然,公道自在人心,你係冇做過嘅可以當我上面鳩噏,但係捫心自問你真係做過嘅,俾人屌都係好正常。

我到而家都無話認定你真係開掛搞尻人,但係喺有限嘅證據底下我好難證明你地清白,希望你地明白呢到唔係我一個人話曬事。

要屌嘅即管屌我,其他人都係睇證據行事

好抱歉呢幾日為大家帶來咁多麻煩

對唔住
痴線,關你咩事 唔好諗埋一邊 我都仲未多謝你呢個神級IT佬
感謝大大既無私分享
無得lock箱?同埋點解買唔到野冇permission既
唔好意思呀如果想買野嘅話我仲未set好呀,今日發生咗咁多事我都仲未得閒搞其他嘢。

麻煩到你哋真係好對唔著
至於lock箱嘅話係我冇講清楚,呢到得town入面既野會有保護,如果你想嘅話可以自己開個town
想澄清返我係冇用外掛(話咗唔俾之後)
去搞佢地嘅原因係佢地今日4個打我1個
雖然全部俾我用弓射死晒(弓冇得用外掛啦嘛)
之後入到佢地個城係喺佢地門口用 /top
入到去就殺咗同一個人幾次(練mcmmo)
之後就俾人jail咗 理由好似係issac話佢鐘意

信唔信由你
最好冇用la

打嗰陣fps下降
弓箭打落去全鑽裝半附魔 可以兩箭收皮
弓箭打落去全保4附魔鑽裝 可以一箭扣 1/3血

/top乜鳩呀
Top係入唔到去架
你話sethome左都仲信你

之後你嗰豬隊友仲要press我地屋企D制
佢仲要自認埋
(cap左圖send左去管理員

你下次作藉口作好D la

下午同你打完我地已經覺得奇怪去左問管理員
管理員check完先屌鳩你

Issac講野一直都係咁

上一季有班on9洗錢整lag ser
Issac check完知道左
都係直接話我係上帝就直接清身家

下次開掛聰明D

一箭打落去全保4鑽裝可以咁痛 當人on9架 強5弓都唔會咁痛
仲有今日起你玩人先
我地起野 你直接claim地
擺到明搵交打
仲有全保4條友已經有食金蘋果都咁痛

真係話你on9都曬氣

拎完尾彩未? 垃圾外掛團

番屋企自己開ser
自己開外掛打飛機la
其實issac不嬲都係咁串

admin冇糧出架,唔係奉旨唔該前唔該後

希望你明白
我萬株沙華份人就好軍真既你點對我我就點對你話時話你肯send條 payme link 俾我未啫 呢排真係辛苦晒你
打果陣fps低係你問題喎ching
/top點會入唔到去 用吓你個腦諗吓你base邊到有地方可以用/top入啦屌 呃你把撚 我仲有chorus fruit 洗撚用掛入
你知唔知可以係town入面press到木button? 佢咁樣講係撚鳩你班傻閪
點解用弓可以咁痛 你問admin啦 除非你覺得client side可以改damage
我諗住去搵你地 睇你地做緊咩
我試吓/t claim睇吓你地有冇claim地
我問你地做緊咩
你地唔出聲 之後就unclaim返
點撚知你帶多兩條友出嚟打我
我先一嘢claim返 再封住自己

唔信可以叫admin睇log
我有玩season 1 點會唔知,我本身都諗住唔玩
但係我見轉咗你管(起碼態度好、有能力)先玩返

奉旨嘅意思係指咩?
有個正正常常嘅原因先jail係基本野嚟?
冇糧出所以要撚player? 咁樣真係對server好咩?
唔怪之得上個season啲人走一半

其他野都明白 玩到issac管嘅server真係純屬不幸
用返你嘅口吻
Little boy is crying 玩唔起
我要cry啲咩?
咁就三套鑽裝+tools 多謝都多謝唔切
係咪可以trans去你啲server用
今季issac唔係最管ser既人呀
陰陽師先係呀
你條on9仔連人都屌錯

仲有上一季係issac on9亂插mob先搞到冇人玩
我地係4條友fps低呀 on9
Admin check左都話有問題

仲有琴晚76 admin已經同其他人研究緊你班人係終界D 傑作
已經唔只淨係打我地咁簡單

仲有
我地上一季係成日同D管理員單挑
用最top弓打全保4都冇可能一箭咁1/3
你搵唔到藉口呀
(一早問埋呀
其實你係唔係讀寫障礙?
我由頭到尾都係屌緊issac

我係同緊陰陽師解釋吓issac咁做對server有咩後果
同issac講根本冇用
on9 我最好有外掛可以整到你fps lag
終界係我base同埋enderman farm,我已經唔明你講緊咩
上季同今季點同? pre1.9 pvp啊 mcmmo啊
mcmmo管理員已經平衡左D技係PVP到
Ser入面有幾個管理員
而家係同時有3個admin話你地活動好可疑

唔係issac單方面一個屈你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞