[Minecraft] 1.13.2 正版三不管國戰 Server [7] - 第二季 Season 2

721 回覆
29 Like 9 Dislike
java 咩 version?

試下開console output
警告

正在進行戰爭人士請勿接近德國
否則進行武力驅趕
戰爭經已結束
明天進行花生大會
(有影低圖
求圖 訓咗睇唔到
大概係有個新手在兩點上線,跟著走去羅馬打死咗個人,之後搶哂啲野。羅馬班人赤手空拳去追殺佢,個新手就向北走到匈牙利處,班羅馬人就追佢追到匈牙利。而個新手就有向北繼續走的打算,但最後嚇到offline咗
2:00am 有新手入黎
問羅馬收唔收人

羅馬唔收 之後新手決定偷襲羅馬人

新手偷襲兩個羅馬人後 即刻北上著草

同一時間 羅馬軍隊經已召集完畢
開始北伐

羅馬軍隊開始接近新手

羅馬先行部隊開始攻擊新手
羅馬先行部隊成功送頭
羅馬:0殺
新手:3殺

德意志部隊發現戰場有可能接近德國
德國絕對防衞線緊急展開

戰場波及匈牙利

第三次衝撃 發生!
第三次衝撃 !

新手:4殺

羅馬先行部隊開始殘血

羅馬援軍到達!!!

第四次衝撃 發生!

打呀!

羅馬部隊再度殘血

新手:5殺
新手而家先知人地可以用back
於是屌完on 9就走左

點解新手咁打得?
因為又有新bug

(新手唔係有兩粒鐘保護?
(點解可以打人同比人打?

吹到
睇嚟我要搞一搞啲settings
其實人哋唔係新手嚟
鬼記得第一季D人名
四十幾條友
點止四十幾條友
多謝返killer直播左我地羅馬有幾柒
等我地第一身講返咩事啦
一開始Tarkove問羅馬既HappyFML可唔可以join羅馬 我地話唔得
Tarkove就開始用拳就打HappyFML
當時HappyFML雖然著緊鳩裝 但起碼護甲值都有一半 然後HappyFML拎劍打佢 但完全係同斬空氣一樣 最後Tarkove就空手打死左HappyFML
咁Tarkove執曬HappyFML既裝之後就去打OhNoIamDying啦 但OhNoIamDying嗰下無武器 就返轉頭拎 一拎完把Enchant左既弓就俾Tarkove用無enchantment既鐵劍三下劈死左 一下扣五個心 但當時佢著緊full set鐵甲
但呢下之後Tarkove已經齊左裝咁滯 仲拎我地最勁既弓了
然後RawOyster呢個on9嬲得滯著鳩裝加黃金劍就去打Tarkove 同樣地都係三劍俾佢秒左 每下扣五個心
之後佢去到近Greater Poland附近就起左泥柱企喺上面用我地支弓射返我地 就又殺左HappyFML
HappyFML一路起泥柱上去 就到嗰陣HappyFML又俾佢殺左 就即刻/back返去 然後RawOytster都齊裝t埋上去 OhNoIamdying就喺下面睇住唔俾佢走
但條友知道有/back就話on9 server就走左了
純粹想知係咪有bug定我地太廢
想問下有無得check log
你地成班builder佬
係時候upgrade下啲裝
加油
其實我有諗過幫佢地
因為佢地大部分既裝都係我俾
(有附魔傢

跟住我地公會有人話
「佢地自己on 9 AFK又唔保護好自己係佢地問題渣」

於是我又覺得好有道理

於是我地成班德國佬睇地圖食花生
我地無警戒心姐 無諗過有人一言不合就打鳩我地
但起碼都叫有裝喺身呀 最唔明都係斬佢唔扣血 明明把劍斬中左佢 但就咩effect 都無咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞