[Minecraft] 1.13.2 正版三不管國戰 Server [7] - 第二季 Season 2

721 回覆
29 Like 9 Dislike
其實admin可唔可以每次改左野岀返個changelog 唔好要人下下好似傻仔咁自己試
明白,真係好對唔住

我下次會試下出架啦

多謝你嘅意見
咁又唔洗對唔住 打個機姐 無鬧你既意思
幾時有藍極冰賣

一粒鑽石換一粒都冇問題

重有活動
德咁有米梗係冇問題

想起ntr
重建NTR

起賽車場
因為你嗰ser
鐵路lag到 仲慢過行路
(第一季lag到而家
我要行山!
要用冰路 咁先快
Nürburg (German pronunciation: [ˈnʏɐ̯bʊɐ̯k]) is a town in the German district of Ahrweiler, in the state of Rhineland-Palatinate...... The well-known 24-kilometre (15 mi) racing track Nürburgring is nearby.
幾時有得買藍極冰
更新預告(令和元2019年7月22日):

[+] 新增物品商店

[ ! ] National Transit Railway第一期工程招標
更新預告(令和元2019年7月22日):

[+] 新增物品商店

[ ! ] National Transit Railway第一期工程招標 及公衆諮詢

[ ! ] 精簡插件數目
建議

1. 唔好開放權限 (fly mode)
一陣又變第一季咁

2. NTR不可以經過國家上空

3. Set保護(red protect)

4. 我上季尻up既NTR咁都可以俾你解釋到

會唔會考慮出個1鑽石fly10分鐘既插件
起大型建築都方便好多
打人都好方便
set係自己領地先用到, war果時關閉 etc
純粹想起大型建築時方便d
咁如果有人去人地屋企隻抽
人地直接飛咁味打唔到
pvp狀態禁fly防走佬加埋fly狀態自動off pvp
純粹9up提下建議
咁咪有錢佬可以一直off PVP?

我唔介意呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞