[Minecraft] 1.13.2 正版三不管國戰 Server [7] - 第二季 Season 2

721 回覆
29 Like 9 Dislike
俾兩條路你地
一係屋頂掛白旗
一係我係你地屋企頂插圖旗

其實我地好和平 成班人去左打怪起野
我地咁和平 點會周圍打人(暫時
我都係
你嗰野壞左呀
覺得admin要正視下某位玩家好趕客既問題
一有新town就t過去搞鳩人 做啲小學雞野引人注意 又成日好似pokemon咁大叫warrrrr
啲新人入黎就以為個個都咁好戰 一係就好驚青 一係就無癮玩
佢成個nation個個都nice 就係佢一粒老鼠屎搞到個印象差曬
佢做小學雞野唔係問題 我都廢事理佢
但影響到新人留低意欲我就覺得係問題
Warrrrrrrrr

標題寫明國戰ser唔俾叫war
新人入得黎預左有war架啦
(死啦 有D admin仲成日同我一齊叫war
入國戰ser唔想有war就去玩開心農場

仲有我凈係去過兩個town
次次去完都送野比人
(我上一季仲送鑽石 附魔書
唔想俾人town spawn咪轉F咪得
仲有呀
新手一入黎我都有打招呼
新手保護2粒鐘仲要係我同管理員提議
如果唔係咁D新手一入ser就俾人屠啦
(上一季有一陣有班仆街専係重生點屠新手

講到我專玩鳩D新手咁
早知由你地一出spawn就俾人屠
睇嚟江湖上好快會有一場腥風血雨
放假得閒先黎壞ser
拎唔到野
fixed
想問下出怪率係咪低左
咪玩啦
前幾日啱啱join ser嗰陣你係咁搵釣竿釣我個frd 佢仲要係第一日join ser 人地嬲到要用石劍打你full裝
不過你啱既 既然係三不管國戰server我就唔煩admin
但私人恩怨上我一樣會照屌鳩你
釣左兩三下姐
邊怱打人痛呀
我係屠你地一早收左皮la

仲有呀
扮咩fd呀
當你地覺得俾人用魚釣好痛la
咁你地咪一齊開war打鳩我lo
你地成班人係隔離食花生
連嘴炮都冇
你個fd用劍打我嗰陣
你地成班人係隔離唔幫手
企係隔離食花生
仲好意思話係fd

仲有你嗰fd打我嗰陣
我一開始係冇還拖
係你個fd開劍技打我
我先還拖
我仲専登就住
廢事汁到你嗰fd D裝

(嗰日admin仲要係後面食花生睇到曬

不過我都可以用我D後備裝當賠禮俾你D fd
第一日入ser就俾人玩係慘D
我都明既(當年新手入ser 係spawn點俾人屠
無論你話咩忍手無即刻打佢 定係無執佢野都好 事實上就係有玩鳩人
你咁樣同偷完人錢之後話我克制無偷好多錢係一樣 做錯野就係做錯野
第二 我班frd唔知咩事 佢哋以為係prank 但我知你喺之前啲server做過咩 例如喺人地門口倒lava 加加埋埋根本抵屌 只係我嗰晚溫緊final 無on
第三 你啲語氣完全係暗示緊要不我咩咩咩 你班垃圾早就收皮 打個機可以有呢啲心態我都幾佩服你
之後我就唔覆架啦 廢事影響閱讀
1. 打人係做錯野?
Admin之前先話係領地較做PVP on鼓勵打人

2. Admin話左會清lava

我先學其他town咁倒lava
(我倒lava依樣係抵俾人屌既 好似umpking咁
(不過我上一季倒lava 你今季先屌我

3. 咁國戰ser就係咁嫁la
唔通你想一個國戰ser充滿愛與和平 人性既光輝

4.你班花生友見fd俾人打(你地覺得用魚杆俾人釣好痛)
唔幫拖依點覆下好wo
1. 的確國戰ser打人無問題 但你將玩鳩新人shift去打人
2. 你做錯野deserve既punishment遲左到有咩問題 早屌你遲屌你又點 你係抵屌
Btw 上季我本身想自己join 但見到有個咁既on9意欲大減就無join
3. 要不是中國. jpg
4. 話左我個堆frd以為你開下玩笑 無傷大雅 就食下花生 但我係知你以搞鳩人為樂 所以咪就屌鳩你
1 認真mode 新生就唔可以俾人打
新手有光環?
咁所有人打人前係咪要睇條友係咪新手?

下次打人係咪要咁

前面條友停車 身份證
講 係咪新手

2 繼續屌 放lava係抵屌既

3 事實就係咁
仲有 依排件有條友日日係ser入面日日up蘿莉
咁正義你唔屌埋一份

4.前面你話用魚杆釣無傷大雅我都仲信你

去到後面去到用劍互砍都無傷大雅?

食花就食花生la
你地個個地獄城攞哂d地獄疣遲黎果d人點攞
賣菊花換地獄疣
OK, 邊度交收? 儲左好多菊花
講定先

我呢幾日唔係HK

應該除咗夜晚之外都唔會上線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞