[gay]白鷺孤飛的心事分享區(36)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
打機呢樣野我都搭唔到嗲

Lol搭唔到嗲

真係咩都會玩下,就LOL 唔鍾意

仲唔瞓嘅

其中一個*朋友*要飛

朋友

其中一個*朋友*要飛

朋友

冇得見佢住

無人
啱啱都打完三場lol
Graves jg carry

專精Janna nami lux

我三隻都成日用嚟打ranked
唔同season 打得多唔同位
S5 sup
S6 mid
S7 ad

玩sup未試過有人話我廢 成日比人讚我保得好
Mid lux成日都比人打爆

依家我上到高d elo 先會打sup
Sup 隻垃圾ad 會打到躁
今個season 索性自己打ad
不過爬上白金就冇玩
冇咁多時間打咁多機爬分

S4定S5用主Q soraka 打到金
之後用nami janna爬上白金
跟住掛住打ow 連返去28日打一次積分都廢事
自動扣返去金牌
我好驚打積分 因為好緊張 我有時會玩到震
多數玩ng就算 玩得差都唔驚

main tris ashe jinx

依家我上到高d elo 先會打sup
Sup 隻垃圾ad 會打到躁
今個season 索性自己打ad
不過爬上白金就冇玩
冇咁多時間打咁多機爬分

S4定S5用主Q soraka 打到金
之後用nami janna爬上白金
跟住掛住打ow 連返去28日打一次積分都廢事
自動扣返去金牌
我好驚打積分 因為好緊張 我有時會玩到震
多數玩ng就算 玩得差都唔驚

main tris ashe jinx

用mf屌打你
個個去曬跑渣打
打機呢樣野我都搭唔到嗲

Lol搭唔到嗲

玩返童話

港服我幫到你
爆流秒凍原

台服

咁算啦

玩左咁多年都未二轉
請問大家,呢度係咪無得PM㗎?

到時有PM都唔會阻止到啦 過去有巴打爆PM 好多不明未歷既人PM佢

到時有PM都唔會阻止到啦 過去有巴打爆PM 好多不明未歷既人PM佢

唔明⋯因為我想pm人但搵唔到pm button
有人話要聯絡admin開通?

我以為你問緊呢個POST既規矩

連登未有PM系統
我家小雞莊呢

唔明⋯因為我想pm人但搵唔到pm button
有人話要聯絡admin開通?

我以為你問緊呢個POST既規矩

連登未有PM系統

hehe 多謝解答
有無街出呀?

冇啦緊係,要唔要一齊睇LALALAND
打機呢樣野我都搭唔到嗲

Lol搭唔到嗲

玩返童話

港服我幫到你
爆流秒凍原

台服

咁算啦

玩左咁多年都未二轉

點解 一日二轉冇難度
終於放假,好滾動
終於放假,好滾動

放假唔洗做?
終於放假,好滾動

放假唔洗做?

一日
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞