[gay]白鷺孤飛的心事分享區(36)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
好悶

想俾人溝

你明明有仔

好似係衝突

好似無衝突

有仔的表示無衝突+1
係時候去動物園俾人溝

原來
好悶

想俾人溝

你明明有仔

好似係衝突

好似無衝突

有仔的表示無衝突+1

Interesting
啱啱都打完三場lol
Graves jg carry

專精Janna nami lux

我三隻都成日用嚟打ranked
唔同season 打得多唔同位
S5 sup
S6 mid
S7 ad

玩sup未試過有人話我廢 成日比人讚我保得好
Mid lux成日都比人打爆
啱啱都打完三場lol

S5 sup
S6 mid
S7 ad

依家我上到高d elo 先會打sup
Sup 隻垃圾ad 會打到躁
今個season 索性自己打ad
不過爬上白金就冇玩
冇咁多時間打咁多機爬分
啱啱都打完三場lol

S5 sup
S6 mid
S7 ad

不過爬上白金就冇玩
冇咁多時間打咁多機爬分

S4定S5用主Q soraka 打到金
之後用nami janna爬上白金
跟住掛住打ow 連返去28日打一次積分都廢事
自動扣返去金牌
我好驚打積分 因為好緊張 我有時會玩到震
多數玩ng就算 玩得差都唔驚
啱啱都打完三場lol

S5 sup
S6 mid
S7 ad

不過爬上白金就冇玩
冇咁多時間打咁多機爬分

自動扣返去金牌

打ranked 真係魔鬼嚟
打到廢寢忘餐 又會躁底
所以依家都係得閒打吓normal 咁
打機呢樣野我都搭唔到嗲
打機呢樣野我都搭唔到嗲

Lol搭唔到嗲

打機呢樣野我都搭唔到嗲

Lol搭唔到嗲

話說近排識人成日唔知有咩話題
覺得自己好悶
啱啱都打完三場lol

S5 sup
S6 mid
S7 ad

不過爬上白金就冇玩
冇咁多時間打咁多機爬分

自動扣返去金牌

打到廢寢忘餐 又會躁底

廢寢忘餐咁誇
我又唔會躁 因為次次對線都好少輸

S5 sup
S6 mid
S7 ad

不過爬上白金就冇玩
冇咁多時間打咁多機爬分

自動扣返去金牌

打到廢寢忘餐 又會躁底

廢寢忘餐咁誇
我又唔會躁 因為次次對線都好少輸

躁豬隊友呀嘛
或者throw game
forum.php?mod=viewthread&tid=3026988&extra=page%3D1%26filter%3Dauthor%26orderby%3Ddateline%26orderby%3Ddateline

邊個話想要健談呀
打機呢樣野我都搭唔到嗲

Lol搭唔到嗲

玩返童話
forum.php?mod=viewthread&tid=3026988&extra=page%3D1%26filter%3Dauthor%26orderby%3Ddateline%26orderby%3Ddateline

邊個話想要健談呀

bbs/thread-2984897-1-5.html

腳膠到......
打機呢樣野我都搭唔到嗲

Lol搭唔到嗲

玩返童話

港服我幫到你
爆流秒凍原
好撚噁心
淨係上電影區好

其中一個*朋友*要飛
打機呢樣野我都搭唔到嗲

Lol搭唔到嗲

玩返童話

港服我幫到你
爆流秒凍原

台服
打機呢樣野我都搭唔到嗲

Lol搭唔到嗲

玩返童話

港服我幫到你
爆流秒凍原

台服

咁算啦
打機呢樣野我都搭唔到嗲

Lol搭唔到嗲

真係咩都會玩下,就LOL 唔鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞