[gay]白鷺孤飛的心事分享區(36)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
[quote][/quote
唔影你老公咁影黎把撚

有我老公既肚肚

影啲唔影啲

肥腩

正 好攬

隔離有hehe營
隔離有hehe營

打野戰嫁人地
隔離有hehe營

歷史話我地知........

廢事嘈
隔離有hehe營

你唔join嘅
即係咩
魯魯
如0<A<PI/2, 證明2+SINA-COSA>0
話說岩岩夜空我又激嬲左人
今次係譚仔呀嬸
岩岩攞唔夠錢開飯 手上得33蚊 咁見到個MENU個畜生米線寫住33蚊就叫左畜生牛演 點知原來+牛演要+8蚊 即係39蚊
落左單之後收到張野寫住39就9秒9叫個呀嬸幫我走牛演 搞左陣拎左碗畜生牛演俾我話我太遲講 走唔切
跟住我同佢講冇錢...佢問我咁你而家想點?去禁錢?
我怕左佢 我同佢講:冇錯呀 我去禁錢...
跟住仲叫佢「麻煩你擺番碗野入廚房先,陣間會食..真係對唔住」 但佢都黑撚晒面咁
http://www.dreshlife.com/shop/page

點解呢個WEBSITE D MODEL全部都咁柒 其中一個係NICKSUNG黎
http://www.dreshlife.com/shop/page

點解呢個WEBSITE D MODEL全部都咁柒 其中一個係NICKSUNG黎

PAGE NOT FOUND

PAGE NOT FOUND

http://www.dreshlife.com/shop/
隔離有hehe營

你唔join嘅

睇落應該你情侶
魯魯

D左佢,sub數, increasing,proved
魯魯

INCREASING都可以負數GA BOR
魯魯

你個gradient係正數,既係成個function係呢個range係increasing,咁係0係岩既話,之後個value係increasing,咁就知之後啲數就岩
魯魯

你個gradient係正數,既係成個function係呢個range係increasing,咁係0係岩既話,之後個value係increasing,咁就知之後啲數就岩

At a=0, 2+0-1>0
f(x)>0
f'(x)=cos(a)+sin(a)
Between 0<a<pi/2,f'(x)>0
f(x) is increasing at this range
=> true
魯魯

嗯 魯魯錫錫
魯魯

At a=0, 2+0-1>0
f(x)>0
f'(x)=cos(a)+sin(a)
Between 0<a<pi/2,f'(x)>0
f(x) is increasing at this range
=> true

洗唔洗d多次f'(x)睇佢個tangent會唔會跌
https://lihkg.na.cx/thread/116421/page/3
後面有巴打話AIA捉左送公仔俾人條MK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞