[gay]白鷺孤飛的心事分享區(36)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

咁你會唔會同人講?

講完又點 講完都唔會明
講完咪串返我點解要咁諗 自己攞黎 怨婦
呢個po大把 講完都冇用

我理解到人地代入唔到我身分去諗
但我理解唔到點解會覺得我有得控制
控制到咁邊個會有心理病?抑鬱洗鬼睇醫生

仲有有啲人又係好怪
佢地係講到有乜乜人慘過你 但佢地都冇怨 所以你冇資格怨咁

呢個世界咩人都有
我都唔知講咩安慰你
通常我唔開心嘅話我係放任自己繼續唔開心
沉溺到一個點就會好翻好多

其實唔開心,有人陪,唔洗講野已經好十倍

最憎聽到「唔好嬲啦/唔好唔開心/唔好驚啦」
控制到我就唔洗煩

貝貝

我都有
但佢呀媽唔知我係佢bf

我都想做男朋友狗

我真係好想拍拖lol

拍拖可以刺激創作靈感

我諗起果時睇咩康熙來了,有個藝術家畫畫好叻,佢老師叫佢唔好扑野,佢唔聽扑左,佢老師睇左幅係佢扑左野之後畫既畫,鬧佢你唔係扑左野呀

屌原來我打錯
我想講"你"

係魯兄想拍拖

我係加攻減防既怕寂寞

魯兄175/54係咪真 好瘦

點解我呀媽唔生到我鍾意做運動呢

我諗起果時睇咩康熙來了,有個藝術家畫畫好叻,佢老師叫佢唔好扑野,佢唔聽扑左,佢老師睇左幅係佢扑左野之後畫既畫,鬧佢你唔係扑左野呀

屌原來我打錯
我想講"你"

係魯兄想拍拖

我係加攻減防既怕寂寞

我對於自己唔鐘意做運動覺得自豪

屌原來我打錯
我想講"你"

係魯兄想拍拖

我係加攻減防既怕寂寞

sporty仔先吸引人bo

係魯兄想拍拖

我係加攻減防既怕寂寞

係咪叫我

屌原來我打錯
我想講"你"

係魯兄想拍拖

我係加攻減防既怕寂寞

Every one love slim fit

屌原來我打錯
我想講"你"

係魯兄想拍拖

我係加攻減防既怕寂寞

一係就陽光cute, either都唔係

我係加攻減防既怕寂寞

我係陽光cute

我係加攻減防既怕寂寞

我係陽光cute

提子

我係陽光cute

提子

自稱嫁咋

係魯兄想拍拖

我係加攻減防既怕寂寞

係咪叫我

FACE
STAT

咁你會唔會同人講?

講完又點 講完都唔會明
講完咪串返我點解要咁諗 自己攞黎 怨婦
呢個po大把 講完都冇用

我理解到人地代入唔到我身分去諗
但我理解唔到點解會覺得我有得控制
控制到咁邊個會有心理病?抑鬱洗鬼睇醫生

仲有有啲人又係好怪
佢地係講到有乜乜人慘過你 但佢地都冇怨 所以你冇資格怨咁

呢個世界咩人都有
我都唔知講咩安慰你
通常我唔開心嘅話我係放任自己繼續唔開心
沉溺到一個點就會好翻好多

其實唔開心,有人陪,唔洗講野已經好十倍

哪有...
好凍呀
好凍呀

渣ga
好凍呀

渣ga

你就渣
行山
早晨
行山

真係好咁多活動
行山

真係好咁多活動

咁凍行山
早晨

早晨

都係果句今日好凍大家要着多件衫
飲多啖水
行山

真係好咁多活動

咁凍行山

咁凍先行山,唔識野
行山

真係好咁多活動

咁凍行山

咁凍先行山,唔識野

係囉
行山

真係好咁多活動

咁凍行山

咁凍先行山,唔識野

係囉

所以話佢好打極有限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞