求[歐美H game]推介

693 回覆
38 Like 9 Dislike
Lm
snowdaze 係唔錯,不過故仔太短,last sex場面短短,太多時都係催眠
lm
BB話就話因為Patreon禁亂倫所以放棄
不過啲人覺得佢早就想唔做,但BB太受歡迎而家又想加翻入Glamour度

Glamour女人做主角,我冇乜興趣
BB男主Max既內容暫時無乜
我想玩coffee shop線 同埋 細妹同學個老母線
2條線未入戲肉就完左
其實patreon sponsor個作者都幾抵,每個月5蚊美金就可以每個月有update,反正漢化都係機翻,仲差過唔撚翻
Btw我見而家有得揀男定女
個男咪係Max囉,而家更新仲係集中女嗰邊,男嗰邊仲係冇嘢玩
好似出左v0.10有無人玩過
My cute roommate 一入store買野就error 係咪bug黎?
利申mac機
我Windows玩都係咁
仲以為好似平時D game咁,只係外表不同劇情大致一樣
咁咪冇得玩落去
https://dlbm5.com
簽一次得15蚊冇錢用
心急咪課金囉
10蚊人仔好似有250
LASTHOPE好正
UNREAL ENGINE D GAME好襟玩
Big brother 有冇人裝過mod (例如untold story),好唔好玩~?
Mythic Manor 幾正
有冇人知esther 電腦pw?
另外naira個盒入naira+自己名唔得嘅?
我BIG BROTHER淨係裝左過趕走條友個MOD就冇再裝
naira中文收皮
esther pw係廁所櫃下面
玩完mythic manor玩big brother
big brother有無攻略
佢d漢化又柒
網上d攻略又柒
同埋佢要好幾日先有一個event出係咪正常
好多時玩成個禮拜先有一件事
近期玩緊witch trainer哈利波特迷可以玩下,慢慢調教Hermione
我應該未夠lv入
f95姐係咩
一個外國咸game壇,入面有個section專門update d新version
岩岩搵到個英文攻略係0.6版
但係無lisa 有無人有0.13版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞