求[歐美H game]推介

693 回覆
38 Like 9 Dislike
being a DIK EP3 結局真係估佢唔到😂😂😂
臭西x臭西,講大話呃我踢我走
有得簡搬去邊度住當然係去bella度邊個想去兄弟度住
btw,次次一出新ep班人都笑鳩作者今次又燒死邊個
希望今次唔好燒死d囡
being a DIK ep4起碼要等到下年1月頭到中先有,感覺好似等緊3A game咁半年更新一次
pine fall update,居然就完,一大堆迷都未解又未屌lily
點解我覺得愈黎愈多game既作者好似力不從心咁既
完都完得好求其
開過隻新黎cap水唔撚好,背景要咁講究黎做咩快快手手完左就算啦
btw,玩得多無論係人樣定背景都開始見成日重複,你係個xx歲既人讀緊u/返去以前住既地方,咁岩識到一大班女/唔知點解得返你一粒仔,班女好似性饑渴咁圍埋黎,主角一日可以幾廿q都仲有體力唔會射唔出
鬼佬黎黎去去都係呢啲背景架啦

所以好多game其實開始悶
反而想出多啲
最近好似無乜game好玩
儲左一堆有興趣既未玩,試下Goons Raid Her
有無有漢化嘅推薦?
Timestamps, Unconditional Love好似有官中
依家玩親都懶得搵中文直接上f95down,反正中文得黎個版本一定舊不如直接玩英文最新算,而且d英文又唔算難
漢化幾乎綁死垃圾百度

而去伊莉就用果d dl1Gb成幾粒鍾既收費網站

去f95用mega dl兩gb野都係一陣搞店
等得dl完個漢化都灘凍左
而且好多都係垃圾機翻google translate,睇佢地譯不如睇原文好過,反正好多game既英文都係日常用語你ielts有4就睇得明
同埋正常打呢啲邊鳩會理個劇情架
直接飛去扑野位啦
唔同意,好劇情絕對有重要影響,有d好似acting lesson同being a dik既game你會除左想睇扑之外仲想知個故會發展成點
偏偏我就係冇玩呢種太多劇情位既game
所以我都係玩啲冇別劇情可以快玩既game
點解唔試下,除左當睇咸野打j外仲可以當佢係故事書咁玩galgame
咪因為隻waifu academy(好似冇串錯)
個陣我真係認真咁慢慢玩+睇劇情
結果我睇完係完全唔知個作者係想點同埋講啲咩
淨係知呢套野係王子復仇記+後宮育成(?)之餘
個世界觀又大到乜咁 所以我就唔多仲意啲太重劇情但係又冇焦點既game

當然 鹹魚青菜各有所好
所以我都係玩返啲有劇情但至少唔會太長氣既game會好啲
呢套野你睇返個post已經有好多人話過佢開得太大難收尾冇焦點
如果你話唔長氣有主題焦點既劇情作同作者既acting lesson同being a dik係玩硬,另外新作黎講個人認為pine fall同element174都唔錯
summer saga同man of the house更新
summer saga 咩囡都食齊,開過新故仔好過
畫風唔岩口味冇玩,對我黎講太美式卡通風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞