求[歐美H game]推介

693 回覆
38 Like 9 Dislike
有無啲經營或者調教類介紹,近十年好少呢啲類型玩
屌佢老味,尋晚1點download完玩到停唔到手,中間淨係2點時save過一轉

玩到凌晨4點半,鳳凰好感度已經21就嚟可以扑柒個淫婦,你老味同我彈error自動熄game

提醒大家玩呢啲game記得定時save
想搵中文化左既game可以去依2個網
https://dlbm5.com/
game好齊,不過要每日登入拎錢
https://bbs2.seikuu.com/forum.php
不過都係大陸既

如果想玩英文可以去依個網
https://lewdzone.com/
有Alternative save 架,一有選項就自動save咗
有冇人記得有隻歐美H-GAME係講個日本妹嫁左比個鬼佬
然後講佢係美國生活好悶,去搵野做結果比老細非禮強姦
有冇知隻GAME叫咩名?
我今晚返去研究下先,唔該巴打 🙏
咁慘正常error 禁忽略就ok,不過我玩隻game冇彈過error,你係玩0.9版本?
acting lessons 故仔真係好正不過ending 好難選擇
我玩晒d最pk既路線,最後玩reject晒其他剩溝女主平衡返
上面巴打googledrive 漢化版,好似係0.9

話時話我睇佢個exe.檔係2015年建立,隻game已經開發左4年 ? 現在仍然更新緊?
隻BIG BROTHER完成度好低, 成日卡關屌
yes,就出1.0版,多左女角色
隻game唔係出完咩?有冇人解答我本身隻game係咪冇聲
作者放棄BB走去整Glamour,最近又想加BB入Glamour度
但好似到version 0.15 BB男主都係無野喺Glamour做到

冇聲架喎
唉,唔止呢隻,melody 又係冇聲,唔太想玩落去
BB 最慘係一卡關就好麻煩, MYHTICS GARDEN 提示充足好易過關; BB 真係卡死左都唔知咩事
有冇1.3攻略
冇,加左兩三個場景,唔多好快攻略到
有冇邊隻劇情game介紹下
Big brother都幾多劇情唔錯
神話莊園人靚但劇情差dd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞