求[歐美H game]推介

693 回覆
38 Like 9 Dislike
漢化版
Waifu Academy呢隻有無人玩過?
搵極漢化都係大陸要用百度雲果啲download

eyny只係得機翻 好多位都睇唔明
唔想用大陸人野唯有學下英文
隻game人設唔錯
雖然係用rags 整嘅半文字game
但係 wife trainer 係我玩過最正果隻
係咪已經更新咗不過未有漢化?
琴日down咗mythic manor,點知一玩由朝早玩到夜晚四點。想問漢化個version唔係最新冇農場冇便利店點樣更新?就咁抄個save去英文version?
lm
最新版漢化上 eyny or 上面d中文網站down
印象中save 你開新版本舊save會仲係度
mythic manor官網有得down最新版
俾錢有得玩beta版
雖然呢到係討論歐美H game
但係有無人有玩開日本個d rpg工口game
姐係有得刷淫亂度拎cg個d
steam有幾款都幾好玩
玩完第一隻就上左癮
請問traceback點解決,而家完全玩唔到,觸發大部份事件都會traceback
eyny
發覺好多歐美既H GAME都係一直接去, 不斷按ENTER, 之後揀對白, 再不斷按ENTER, 悶到仆街。到而家最好玩,MODEL最正都係MILF CITY, BIG BROTHER, LUCKY MARK

LUCKY MARK最撚煩, 唔睇攻略好難玩落去
BIG BROTHER有提示都幾易推進
MILF CITY都幾易玩同好玩

MYTHIC MANOR其實好玩 ,但D人太油太反光好核突
TYRANT 公仔麻麻, 劇情又係唔識推, 玩左陣都玩唔到落去
MILF VILLA 係RPG MAKER整出黎, 成日要搵呢樣搵果樣好煩, MODEL OK但玩法唔OK

仲有冇其他介紹下
睇13樓
邊到搵到隻LUCKY MARK
playhome有無玩過? 日本野
F95Zone
wife trainer 出咗 Ren'py
等咗兩年
睇攻略都覺得好亂
Lucky mark好大容量
玩緊big brother 卡卡地關趕走左eric唔知點推進
阿姨成日話拍片 有時要過成個星期有對話出現
淨係頭三日都卡左係度,冇打電話預約個按摩
mythic manor入面ESTHER PC個PRIVATE FOLDER PW係咩?
講緊邊隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞