水晶撚入黎 (5)

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
無 前幾頁講左話廢事圍威喂

你依條幾錢呀?

搭單問依條質素如何
無 自己追po 唔小圈子喎
14xx

買左呢兩條,大家點睇?
其實有無分髮絲定雲母片嘅超七好d?定係純粹睇自己眼緣?我見多數都係賣髮絲款,無乜雲母片款。

另外想問白鼠尾草淨化係要一直keep住燻到燒哂定係燻一陣就可以?係咪用手拎住條水晶就得 有無咩特別程序

買左白鼠尾草同秘魯聖木碎,可唔可以一次過一齊燒?
另外仲想問下超七(或者其他水晶)係咪一定會好似下圖咁有d礦坑?
其實係水晶都一定會有礦坑架,通常磨珠師傅會盡量整走佢,但有時d珠都會有少少,我自己條石榴同南紅瑪瑙都有礦坑
想買條紫幽靈或者綠幽靈
我以前係新之城唔記得2樓定3樓果間買
想問下有冇其他鋪有好介紹

月亮石$480 大佬們可唔可以幫手睇睇
請教下各位, 有條綠幽靈好耐無戴,總係覺得佢啲礦少左,係唔係我日日放窗邊
曬打理得唔好?有條紫水晶都係咁

想入條超七改善下運氣,預算500-1000左右,全紅定雙色舉期不定

水晶唔好曬,紫水晶曬得多會淺色
啲礦物受到陽光暴曬會有影響
可能因為咁條綠幽礦物少左
應該幾百蚊?
我唔識價錢,但覺得幾好睇 價錢都可以接受
一直以為曬陽光/月光可以淨化
個人認為西九二樓
太貴,不過你都買左
絲打你比人水左wor....
IG shop大部份都係淘寶翻貨,Facebook直播嗰啲都係淘寶返貨,唔好係呢啲途徑買。
大部份出邊嘅超出好多都係加色,人造。如果想真係買到一條堅既,唔單止要搵出名啲、可靠啲嘅鋪頭,更加要嘗試用靈擺探測下能量。

利申: 做緊呢行再貴嘅鋪頭都有混入假貨,有時係混水摸魚,幾條真幾條假咁買,反正唔玩開水晶、唔識感受能量嘅人總係會上當。
西九2樓間水晶店好污糟,又係淘寶入貨,咁你不如淘寶算啦
點1睇淘寶神環水晶,想入條銅發都幾千蚊,值唔值依個價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞