水晶撚入黎 (5)

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
想問吓大家有冇啲好嘅鋪頭推薦?唔該曬
之前ig shop買過幾條全部都係唔好嘅
陽光下影最靚
有無實物圖睇

同我淘寶幾十蚊果d差唔多
ig shop大部分都係假相
佈景+set位影=伏
不變定律

有無巴打絲打知道依2條係咩?真定假?幫fd問
濛到咁有無高清大圖
就係無 大概睇下
粉晶? 黑太陽?
其實五行缺咩係咪應該睇番戴既首飾物料係咩整?
https://kknews.cc/zh-hk/geomantic/kzmg2y8.html
一個人的命運如何,通過看八字可窺見一斑,而飾品的材料要和自己的五行相配。飾品中,木質屬木,玉石屬土,水晶屬水,金銀屬金,隕石屬火。
屬火命之人:適合佩戴木質飾品,因為木旺火。木製手串,絲製品,棉麻飾品等。
屬金命之人:土質玉石最適合。珍珠,美玉,黃水晶,發晶等等。
屬水命之人:金銀類飾品較為助旺。如銀制耳環,金項鍊,金銀戒指,手鐲,白水晶,月光石屬金命的水晶。
屬木命之人:水晶等屬水飾品旺運。黑水晶,茶水晶,黑瑪瑙等等。
屬土命之人:火類如隕石,鑽石等助旺。石榴石,紅寶石,隕石等等。
我缺火,要隕石同鑽石好彩仲有石榴石
一路幫襯開@crystal_master_ 價錢合理貨靚 店主老實

極光23 11mm

唔係好識分點叫靚
同埋唔知係咪錯覺,帶左半個月左右
好似越來越粉 定其實係越來越俗
請問可以畀一啲評價嗎?
算唔算靚?因我唔識點分別
多謝各位大神🙏🙏🙏
水晶撚入黎 (5)
https://lih.kg/1147035
紅瑪瑙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞