水晶撚入黎 (5)

1001 回覆
9 Like 9 Dislike

五百中 有冇買貴到?
想問靚嘅紅紋應該點樣分同大概咩價位(有無舖頭推介)?
同埋燥底人士係咪唔應該帶?
謝謝

呢兩條彼得石邊條比較好?
我之前都係喺你講呢間買左紫晶, 質數唔係好好, 仲要都幾貴, 呢條都唔算差, 有埋隻小狐, 個人覺得值小百位
有冇淨化左先帶啊? 同埋佢晶體清唔清? 聽講多棉既水晶能量係冇咁好, 我之前都淨化過粒白水晶, 真係睇住佢清左好多
就咁睇唔出晶體透唔透,不過都幾密髮
其實黑髮既礦體係黑𤧥壐黎,我自己諗過之後就索性買黑𤧥,又平過黑髮,自己覺得戴完係有好左,不過當然都有調整自己心態
如果覺得唔夾就放低一排先啦,不過通常戴完會燥既水晶都係紅紋,金太陽果類,照道理黑髮唔多會咁
通常淨化會用白晶簇,上網有好多資料架
但因為晶簇貴,同埋要大舊先淨化得好,所以我自己中意用閃靈鑽浸水,再擺水晶淨化 (但紅紋,螢石呢類唔掂得水就唔好咁做)
我都有用白鼠尾草淨化,不過就麻煩d lor,但真係超work,淨化完晶體清左
我自己唔係幾識開發能量,都試過許願但有時work有時唔work,如果有巴絲識都想請教下
有無巴打有買紫晶洞,依排想買返個,但見到大陸個到買好似平好多唔知真定假大概二千幾左右都有一個,對比返香港鋪頭買個啲價差好遠
香港鋪咪又係大陸拎貨 唔係真係巴西一手貨源咩
食返你運費同鋪租緊係貴幾成
想買條超7,11mm左右,想深色啲既
5000-8000預算
請問有咩店介紹?
相同價位希望可以買到品質高啲既
11mm請預返過萬budget
想問下巴絲,紫晶簇有冇淨化功能?
同白晶簇比較,淨化能力有冇分別?
左邊係藍虎眼 右係彼得

你search 下圖睇真d
超七真係越黎越貴,但價真係值得咁貴
岩岩買左條超七 8.6-9mm
請問呢條大約係幾錢?
唔知有無做水魚

利申
張相係房影
發覺原來用錄影mode開閃光
個閃光燈會長著 之後影相
會比就咁用影相mode開閃光影得清d

睇真d第二張有幾粒影到有彩虹咁
之前買左條烏拉圭紫晶 如果長期冇戴會唔會有反效果?
好靚,邊到買?
我估三千幾
係呀 好靚
即係用錄影功能影相?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞