水晶撚入黎 (5)

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
最普通質素~~~開光定淨化,開光要搵高人
開光要去邊到開
同埋靚既四季幽靈應該係點
聚寶盆
但其實效果都一樣嗎?
你唔係講緊靚唔靚咩?
花幽靈如果係聚寶盆狀,每一粒水晶都有獨特嘅盆景,加上唔同顏色嘅礦物,我保證會靚過滿礦。

由於係聚寶盆,如果另一半夠清夠通透,陽光反射下你嘅幽靈會更圓潤。

拉長+金草莓
放條拉長落紫晶碎度一晚又真係光返勁多
咁聚寶盆同我普通既依條四季幽靈
個功效一唔一樣
要搵學能量既師父同高僧,睇下你要邊種開光
E款叫中價,當然仲有好多再靚d,幽靈睇佢個境靚唔靚,唔同人又有唔同既感覺,好睇你自己鍾意乜款
想請問各位如果想入手第一條水晶鏈,有咩要注意?同埋見到大家好似唔係淨係喺香港買,係上大陸買定點?始終我係新手,喺香港買會唔會好啲
巴打上ig shop買啦 買之前影上嚟 一定無事
無經驗我認為係街舖睇實物最穩陣
有冇咩鋪頭介紹
借個位喺度share白宮聯署網嘅聯署先(反送中條例)
記得簽完要去email verify
同埋可以嘅話多多share出去, 等多啲人睇到
https://petitions.whitehouse.gov/petition/extradition-law-amendment-hong-kong-threat-personal-safety-and-freedom?fbclid=IwAR0qoh_g_LHGTTB-wDuqlo7yMcxJXfTT2i8Nrin675P0zRvcfpM0I0GJyu0

超靚

咁四季幽靈係咩材料黎既呢
我都想知大約幾錢

如果12mm 大約300-400左右,要睇實際你要幾大
正常你淘寶都有,但質素好冇乜保證要博,香港買最少睇到實物,但一定貴d
分享下我條金髮晶滿髮同閃電藍虎眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞