拍長拖應該點樣講分手?

90 回覆
2 Like 7 Dislike
斷斷續續都拍左四年,散過幾次又一齊返
我好愛佢好想同佢走到最後,但我發現佢口講話愛我其實淨係愛自己,永遠自己係最重要
為打機可以屌到我盡,問佢呢啲野係咪值得發我咁大脾氣佢話係
果下我終於肯面對現實,雖然好痛
我應該點做,點講分手,點面對身邊一切都有同佢嘅回憶?
真係好痛,但始終要面對現實。。

絲打 我想問下 當初點樣可以分左一次復合返

佢搵返我,以前佢脾氣好差結果分開左,最尾佢肯改
我唔知你地仲有冇其他野

但分手唔可以咁易講
你地已經散過再一齊
係好難得

睇下有幾多人講左呢啲再收唔番既說話既巴絲

唔好咁易講呢句

我都覺得你試下諗下佢點解咁講先
唔好咁諗住
其實佢都可能只係想做番自己
所以先會咁
你試下苦口婆心咁同佢講想佢改下啲態度/問題
因為一齊咁耐真係唔容易

我明,所以我先咁猶豫,唔想一時衝動
我都係拍左4年拖 好想講分手 但好唔捨得
琴日女朋友承認鐘意咗第二個
我明知落去都無意思 但開唔到口講分手
呢種感覺好難受

平時成日鬧人on9仔,到發生係自己身上先明果種感受 加油阿
第時結埋婚家暴都似。

其實我都有咁諗過
四年就長

人生有幾多個四年 其實係因為呢四年經歷好多,感覺好漫長,我都唔會再有一個咁青春嘅四年
多謝各位巴絲打嘅意見 我會好好諗清楚
咁就要分手?岸鳩 最愛自己有咩問題

冇問題,但唔好再搞到我了
最愛自己
咁愛唔愛你?
最同次又有咩問題

如果佢愛自己嘅方法係會不斷傷害到我咁一齊有咩意思?我都好愛自己所以先有分手念頭,唔係話佢要為我做到好誇張,只係想大家有得傾,有肯磨合嘅心已經好足夠。我唔介意為佢改變因為我都好愛佢
成個世界唔同晒……

咁你趁佢打機唔理你時候,慢慢建立番你自己的世界

出去識多d 人,男好女好,培養自己興趣,喜歡做乜就做乜

到佢擠到少少時間理下你,你咪俾番少少時間理下佢,跟住返去自己世界

到一日,自然講得出分開了

正解
成個世界唔同晒……

到佢擠到少少時間理下你,你咪俾番少少時間理下佢,跟住返去自己世界

正解

令自己走的最舒服嘅方法
成個世界唔同晒……

正解

令自己走最舒服嘅方法

應該比多次機會佢
最後機會睇佢珍唔珍惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞