拍長拖應該點樣講分手?

90 回覆
2 Like 7 Dislike
斷斷續續都拍左四年,散過幾次又一齊返
我好愛佢好想同佢走到最後,但我發現佢口講話愛我其實淨係愛自己,永遠自己係最重要
為打機可以屌到我盡,問佢呢啲野係咪值得發我咁大脾氣佢話係
果下我終於肯面對現實,雖然好痛
我應該點做,點講分手,點面對身邊一切都有同佢嘅回憶?
真係好痛,但始終要面對現實。。

可唔可以講下前因後果
可以話你知左住男人做野係死罪

我同佢一齊玩緊,行左另一邊之後比人殺左,完

學金裝金裝三大才子咁講, 你做返自己算啦

我會努力
我好愛佢好想同佢走到最後,但我發現佢口講話愛我其實淨係愛自己,永遠自己係最重要

佢唔夠愛你先會自私
我都覺得自己自私但係如果係為左男朋友點付出都ok

我就係認清左佢唔夠愛我呢個現實

咁咪屌7佢有咩問題
再話忍無可忍要分手
分啦痴線
他日結埋婚生埋仔先醒就尷尬

慢慢搵返自己先

佢唔夠愛你先會自私

咁咪屌7佢有咩問題
再話忍無可忍要分手

屌佢都廢事,果下即刻靜左,呢鋪真係聽到心碎嘅聲音
送帽
送帽

唔送啦冇意思,淨係想搵個舒服啲嘅方法解決
分啦屌

打機輸左屌鳩你,呢個男人好極有限
佢放工番黎有壓力咪屌鳩你
其實中意自己多啲有咩問題
分手啦,忍咗咁耐我忍夠啦!
自私嘅人永遠唔會變

我諗緊要點做自己先會舒服啲

唔好就佢,想點就點,橫掂最差都係分手

佢唔夠愛你先會自私

咁咪屌7佢有咩問題
再話忍無可忍要分手

佢幾多歲呀 game玩人定人玩game唔識分
咩叫娛樂都未知
Same
不過我個問題唔係係打機到
好想留低但係每到夜晚諗完一輪又好想走
矛盾
分啦屌

打機輸左屌鳩你,呢個男人好極有限
佢放工番黎有壓力咪屌鳩你

輸左屌鳩我都算有個理由,果場贏頗大都要屌我真係。。
照直好嚴肅咁同佢講,俾佢知你好認真
真係無改變/佢意識唔到就

利申 試過
其實中意自己多啲有咩問題

中意自己冇問題,但唔好再話愛我
我知佢覺得為我已經付出好多,所以我知原來最多都只係咁
分手啦,忍咗咁耐我忍夠啦!

夠喇!
自私嘅人永遠唔會變

我諗緊要點做自己先會舒服啲

唔好就佢,想點就點,橫掂最差都係分手

其實我真係好撚on9,每次都唔敢走驚佢返轉頭會搵我唔到

佢唔夠愛你先會自私

咁咪屌7佢有咩問題
再話忍無可忍要分手

佢幾多歲呀 game玩人定人玩game唔識分
咩叫娛樂都未知

佢跟本唔當係娛樂 其實佢都意識到但要選擇繼續我都冇計
Same
不過我個問題唔係係打機到
好想留低但係每到夜晚諗完一輪又好想走
矛盾

冇錯 成日都係到諗
照直好嚴肅咁同佢講,俾佢知你好認真
真係無改變/佢意識唔到就

利申 試過

講個問題?咁耐以黎真係講到口臭,已經知道佢會點答我
呃唔到自己 到最後冷淡收場仲哂時間
叫佢咪再打機啦
拍拖係要令大家都有目標 一齊變好呀
睇到上面好多留言同回覆。

樓主講過離離合合左幾次,我想問係咪每次都因為打機?
如果係的話,咁你男朋友真係byebye得,佢同電腦過世啦

如果唔係的話,我諗個問題唔係在於男方打幾耐機,而係佢會因好小事就嬲左樓主,咁我只可以講佢未夠成熟

我男朋友曾經都好易為小事嬲同發脾氣,
最後一次鬧交我衝口而出話佢好唔成熟,
之前一直無講因為我怕佢可能會hurt親
點知嗰次佢好似搵左朋友傾計,開左曉咁

講左咁多其實唔知你係咪都一樣 如果類同希望你男朋友早日諗通

Sorry for 1999
打機都咁 以後返工比人鬧 生活有壓力睇黎絲打都幾唔得閒下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞