拍長拖應該點樣講分手?

90 回覆
2 Like 7 Dislike
呃唔到自己 到最後冷淡收場仲哂時間

我都唔知要用幾多時間去沖淡
叫佢咪再打機啦
拍拖係要令大家都有目標 一齊變好呀

佢肯就好
睇到上面好多留言同回覆。

樓主講過離離合合左幾次,我想問係咪每次都因為打機?
如果係的話,咁你男朋友真係byebye得,佢同電腦過世啦

如果唔係的話,我諗個問題唔係在於男方打幾耐機,而係佢會因好小事就嬲左樓主,咁我只可以講佢未夠成熟

我男朋友曾經都好易為小事嬲同發脾氣,
最後一次鬧交我衝口而出話佢好唔成熟,
之前一直無講因為我怕佢可能會hurt親
點知嗰次佢好似搵左朋友傾計,開左曉咁

講左咁多其實唔知你係咪都一樣 如果類同希望你男朋友早日諗通

Sorry for 1999

多謝你 一時三刻好難解釋到我同佢嘅狀況,但多謝你打咁大段野同我講
打機都咁 以後返工比人鬧 生活有壓力睇黎絲打都幾唔得閒下

佢係好大壓力果啲人,但唔識減壓
好認真,我以前都係打機鬧女朋友啲人嚟,呢啲行為唔係叫愛自己,而係冇氣出,攤出嚟講清楚 慢慢過多段時間 佢就會知 之後改
哈哈我條女打lol都係咁鬧我,利申我垃圾五佢鑽石
後尾我用左外掛先跟到佢步伐
不過宜家我地兩個都無打機嚕

我應該係唯一一個打機比條女鬧既人😂
打機唔理條女 早日分手啦
結左婚仲慘
我同你調番轉 不過我做左d更過分既野 我唔想再搞到佢喇 由我自己毒撚過世算啦
唔明點解話要搵左自己先分手喎 咁嘅情況都分得啦
「係時候啦!不要再見!」
唔明點解話要搵左自己先分手喎 咁嘅情況都分得啦

我唔捨得一刀兩斷,成個世界唔同曬,所以諗住比自己小小時間去準備

我都想佢可以唔打
成個世界唔同晒……

咁你趁佢打機唔理你時候,慢慢建立番你自己的世界

出去識多d 人,男好女好,培養自己興趣,喜歡做乜就做乜

到佢擠到少少時間理下你,你咪俾番少少時間理下佢,跟住返去自己世界

到一日,自然講得出分開了
斷斷續續都拍左四年,散過幾次又一齊返
我好愛佢好想同佢走到最後,但我發現佢口講話愛我其實淨係愛自己,永遠自己係最重要
為打機可以屌到我盡,問佢呢啲野係咪值得發我咁大脾氣佢話係
果下我終於肯面對現實,雖然好痛
我應該點做,點講分手,點面對身邊一切都有同佢嘅回憶?
真係好痛,但始終要面對現實。。

絲打 我想問下 當初點樣可以分左一次復合返

我都想佢可以唔打

用外掛陪佢玩la
我唔知你地仲有冇其他野

但分手唔可以咁易講
你地已經散過再一齊
係好難得

睇下有幾多人講左呢啲再收唔番既說話既巴絲

唔好咁易講呢句

我都覺得你試下諗下佢點解咁講先
唔好咁諗住
其實佢都可能只係想做番自己
所以先會咁
你試下苦口婆心咁同佢講想佢改下啲態度/問題
因為一齊咁耐真係唔容易
講分手,然後del晒佢所有既野,喊左2個星期, 再去一個長trip
返黎就重新開始
利申,試過
我都係拍左4年拖 好想講分手 但好唔捨得
琴日女朋友承認鐘意咗第二個
我明知落去都無意思 但開唔到口講分手
呢種感覺好難受
第時結埋婚家暴都似。
四年就長
愛人前應學會自愛
但自愛不等於會愛人
很多情人太自我中心
分手事因而變得十常八九

不值得你愛的人就一腳踢開他 不用留戀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞