Genius, billionaire, playboy, philanthropist (157)

1001 回覆
52 Like 5 Dislike
屌 係佢配既話brad coop就真係走唔甩 永遠俾人懷疑佢出軌
出面啲人真係信日本冇人睇marvel
兩三年前去日本有marvel展 都幾多日本人睇
不過可能係支那人扮既
佢係黎mcu填返daddy個stark位架
perfectly balanced, as all things should be
過唔到柯南=無人睇
不如順便合唱下首歌

bard coop快啲r埋gaga入黎
然後宣傳嗰時就可以又瘋狂講there can be 100 people in the room…
但我唔想睇drax搵返個女
又尋親 愛回家咩屌
之後啲人又要駁佢地係朋友 咁親密係演技
cover返啲舊歌
你識咩 係遊客黎
我記得Sersi都係想搵asian actress,結果搵咗angelina jolie嚟做
我錯!日本人係唔會睇Marvel
GBP300

巴打下次再買可以去呢個網, 美國代理嚟

價錢應該平過你喺鋪買, 有Rebate, 仲可以分期

https://www.sideshow.com/collectibles/marvel-captain-america-hot-toys-903430?var=9034301
仲分分鐘快過Hot Toys派貨添
將Gaga前幾隻碟啲歌搬返出嚟唱一次?還掂Star Lord去過地球,應該已經聽過10年d歌
話唔定可以同cm多啲connection?(Drax嗰女係Mar-Vell嗰女嘅gf)
shit
而家一見到cm就反感 點算
the fame
sheshe唔緊要 唔好同cm sheshe就得
計埋運氣同VAT
接近一樣
我幾鐘意CM
係唔多鐘意Brie
Just Dance或者LoveGame應該會幾啱套電影
Well,mcu入面Mar-Vell冇做過cm嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞