Genius, billionaire, playboy, philanthropist (157)

1001 回覆
52 Like 5 Dislike
仲要拉咗下隻手套
點解咁都睇唔到
2014 thanos 普通boss feel
所有野都爭少少咁
IW果個先有果種
cures with knowledge
既感覺

死啦 唔識形容
IW版係好有計劃咁攞齊五粒石,基本上都成功,係Ironman dr strange 上titan 佢估唔到,同埋雷神攞新武器整傷佢。但係2014 有啲衝動,無咁醒,直接過去打死曬啲人就算
點解Banner個靈魂有着衫
IW佢好似經歷多啲
會比較明佢感受
佢都唔想 但無選擇
當你明白佢個概令
會感受到佢都係被迫
有啲同情佢

EG果個唔知佢明未
剩係有出黎打你鑊甘既感覺
成段野key返落幅相俾返JC
可能淨係諗住殺曬你地就算所以大意咗
EG嗰個仲未扔佢個女落懸崖
有咩慘得過恭喜一個公開踩過嘅敵人爬自己頭?就係恭喜佢兩次
琴日二刷完
理解係2014年thanos知道自己成功左
但原來淨低果一半人(地球)唔識感恩
索性連你地都殺埋算
所以比人感覺殘暴 同埋佢仲未經歷咁多野
話說cm一開始俾wm問之前iw去左邊
佢答幫緊其他星球
之後第二次兔仔串佢 佢又答兔仔
自己幫緊其他星球

咁撚忙咪撚返地球啦
咁撚忙但係唔知thanos 一直周圍撩交打
好撚好笑
想像下佢嘔住血叫人出post個樣
又岩
IW thanos如果唔係太有原則
如非必要都唔殺
IW經已完成大業

2014 Thanos 又真係多左種殘暴感
其實係咪可以理解做成個universe有好多Thanos level嘅villain

Btw reddit有人估cm其實有absorb power嘅superpower,所以同Thanos打嗰時先會越打越勁
係喎 又講自己四圍幫人但咩都唔知咁
a1嗰時都未有人知地球有avg
但已經俾chitauri打到黎 佢冇理由唔知
咁都唔黎幫拖 真係好撚忙呀
eg都有講一姐清怪幫佢兜返
但cm真係忙到冇得兜
睇佢個樣剩係緊張fury fury冇事佢可能今次唔出現
人地忙住剪髮
can we talk about nano tech

到底daddy啲nano tech有幾勁
power stone連asgard船都炸爆
但daddy用盾擋左
thanos滅族先整到隻手套裝石
daddy就喺lab砌一隻nano手套仲要可伸縮size
其實nano tech係咪比vibranium更黑科技
Nano 都係將啲野變形重組姐
除非可以改變密度 / 根本用緊vibranium
落番crd比我
有冇睇咗imax嘅巴打見到mantis係點打怪獸 我幾次都睇唔到, 淨係記得成班女人嗰時見佢驚驚青青咁走埋過去
ca2火力克"死"左佢又唔出現喎
到底佢根據咩準則判斷自己忙唔忙
nano tech + tony
佢好似咩都識 剩time travel個時banner都話佢唔係好識呢d
7個phd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞