Genius, billionaire, playboy, philanthropist (157)

1001 回覆
52 Like 5 Dislike
LM
就係講呢樣
不過隨著導演羅素兄弟公開宣告「這週一劇透解禁」之後,現在漫威老大哥羅拔唐尼也獨家分享了《復仇者聯盟4》另一版結局!透過下面這一段沒有經過特效處理的片場短片來看,可以發現漫威還拍攝了美國隊長當場被大魔王Thanos親手掐死的畫面,而Iron Man還試圖上前阻止美隊被殺死,卻被Thanos擊退。

Mark叔係咪話拍左5個結局

Lm
唔知遲啲出碟會唔會有曬其他幾個結局睇呢
之前冇訂
希望玩貨winter soldier唔好坐火箭
得佢一個拍咗五個結局
dc啲真人造型唔知點解係有陣柒味
咁多個好似得ww正常啲
洛基同女巫影集都係復4後
三巨頭都ok既
水行俠就jl ok個人電影不了
大閘蟹 冇存在感 ok 肥肌肉 後尾變左粟米

超人就...受漫畫所限冇乜設計
aquaman 嗰套靠演員carry
温子仁真係敢直用粟米衫
marvel配角
fake script姐 嚇唔到我嘅

Btw 又話片場唔俾攞手機拍片 但班cast個個都拍
佢哋keep 住啲片幾年而家先po
一定忍得好辛苦
女主角都好正
呢set 我都有買,不過冇post上黎
Batman JL最尾換個套好d
我覺得ww同大超都幾好
大超同傻贊大家都係肌肉suit 但係差好遠
Shazam 套衫好似用咗好多錢,咁肯定個演員會做落去/有續集
有冇巴絲係日本pop up store見到有avg 2
片尾個尊野
WW
Like with Thanos, the power of the Infinity Stones proved too much for any single being — even the Hulk — to handle. The act of wielding the stones burned and damaged Hulk’s arm. Co-director Joe Russo sat for a conversation with ComicBook.com’s Brandon Davis, during which he confirmed that the damage inflicted by the Stones is permanent.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞