Genius, billionaire, playboy, philanthropist (157)

1001 回覆
52 Like 5 Dislike
你嗰張光啲嘅
我都係share人地
之前唔知邊個po有人話佢地跑到好似玩緊跑步機咁
呢幕我喊到傻
我都有睇
話佢地條腰伸到勁直咁跑
因為真係一個人都唔識
好大路 但又有少少估唔到

黎緊去大阪
會唔會好似東京咁有pop store睇下
黎緊去東京
想問下邊度有store

預告騙配色
睇到d gif又激動 要下星期先有時間再刷
可能嗰下成個人chok左下未定
左右望下調整返視角
抽中左bw 想要雷神poster
再刷
再刷都唔一定中
https://lihkg.com/thread/1146125/page/1
Marvel大作《復仇者聯盟4:終局之戰》(Avengers:Endgame)情節充滿驚喜,但想不到英雄們的性取向原來亦為觀眾帶來驚喜。最近電影導演羅素兄弟(Russo Brothers)接受訪問,講及LGBTQ議題時,竟大爆有位在《復仇者4》出現的英雄將會出櫃。

《復仇者4》中,由Joe Russo飾演的一名客串角色是一位同性戀者,因此他被問到除了他以外,是否有英雄都是同性戀者?他就指:「是的,是公開的同性戀者,都有其他角色有所影射,但這是首個公開的同性戀角色。」被問到還有誰是同性戀的?導演就笑指:「啊……你將會知道!」其實上年Marvel CEO奇雲費治已經表示,將會有兩位英雄會出櫃,一個是大家都已認識的英雄,另一個則是未登場的英雄。Joe指:「將會有一位同性戀英雄出櫃,我想奇雲很快就會公佈。」而不少網民都猜測,此人應該是Marvel隊長,而飾演隊長的貝兒娜森(Brie Larson),就指自己與女武神Valkyrie應該會是很可愛的一對,看來二人大有機會發展戀情。亦有指另一個未登場的同性戀英雄,將會在籌備當中的《永恆族》出現。

幾時有transgender
我啱啱買 戲院個staff俾我揀poster
你去間少人啲嘅 啲staff會鬆手啲
Domestic: $644,506,419 28.4%
+ Foreign: $1,628,200,000 71.6%
= Worldwide: $2,272,706,419

差515M咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞