精工討論區 (10)

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
四處都有,去price dot com dot hk 望吓,y 拍 有舖嗰啲都有,旺角信和,槍街咁,ssp高登電梯口嗰間,不過價錢貴少少
巴打們有冇換皮錶帶既鋪頭推薦
隻原裝錶帶兩個扣都爆晒
香檳大廈最多款揀
旺角有冇選擇
新世紀廣場,附近嘅都有,信和同槍街,星際城市
Moko會有錶帶賣咁過癮架咩唔見有
星際買錶穩唔穩陣 睇中左隻想買
各位巴打,我有一隻Seiko SBDC033
10月頭買入,戴冇超過兩次
因為真係好少戴,所以想放翻出黎
$3400買入,鋼帶外包一條原裝膠帶
大家覺得二手可以賣幾錢?
上網睇左好耐都唔太識

有興趣巴打都可搵我:
https://t.me/scaannn

係咪一樓嗰間 First Time? 係嘅話就不了,試過喺 price.com 見到個報價最低,去到見到唔同價,貴幾舊,我唔該前唔該後咁問個 mk sales 係咪跟 price.com 價,條友唔願答咁,態度又臭串,話 "係跟舖價,買就買,唔買就走",真心 DKLM,之後睇 price.com 啲評價先至知呢間嘢出名喺 price.com 假報價。

https://www.price.com.hk/m/4084/reviews
落荃灣海濱花園入門口嗰檔, 做街坊生意,開咗超過10年,朋友住嗰度,幫襯過,平過信和少少,我嗰日去開嗰頭食飯,經過見佢細MM賣二千八

唔係就去信和,廣華街,y 拍佐敦同大圍嗰啲
唔肯定,要自己望吓
呢間真係出名伏
我原本真係諗著去呢間買
我估佢係想俾人有個錯覺,覺得佢啲錶最平,就算佢某啲錶款冇喺 price 報價,都會去佢嗰度買,但實際係貴過信和同其他舖唔少
price.com 好似好多都係咁,唔止剩係賣錶,賣電子嘢都係
請問幾錢?邊喥買?
都OK

d 夜光係咪吸光越強
入廠完畢,順手自己換條amazon買嘅nato帶。

第一隻機械錶 好鍾意。。
唔錯,咩嘢model?
sary059
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞