[拋磚] 一人一段導致童年陰影嘅片

419 回覆
162 Like 12 Dislike
而家邊到有得睇
想睇返
細個睇異型勁驚,有幕係異型喺個肚度爆出黎,驚左三個月
Cls 條片好似係咩外星人發現定唔知乜乜柒柒 等我仲伸前個人 好專心望個mon 睇下邊到有外星人出現
屌佢個下jumpscare嚇到我呆撚咗 望撚住個mon 5分鐘之後先回到神 人生第一次嚇到俾唔到反應
細個喺YouTube睇過條魔術片
喺草地長凳,有個魔術師將一個女人變開咗兩截
啲人啲反應好大,我細個就唔知點解睇完好驚
之後就一段時間唔敢上YouTube了
仲有法證先鋒唔知2定3嘅大結局
隻小丑令到我呢一世都好驚嗰啲撚樣小丑
YouTube search Criss Rips Boides Apart 就有

之前都睇過
bobby俾人收埋係貨櫃果集
勤洗手 咪做幕後黑手個廣告
而家睇返 完全唔理解驚嘅位喺邊
我記得1生1死
係咪四人歸西
睇唔返啲片了
細個TVB好鍾意播午夜兇靈,幾乎每一年都會播。
逢親就播嗰個禮拜就會晚晚都播廣告,
廣告最後會出現貞子隻眼,我每次見到呢個廣告就會嚇到入房閂門,等到播完先出黎
真係唔明點解唔會俾師奶投訴

師奶淨係會投訴大波靚女露腿露事業線啫嘛
X Files 個音樂細個會毛管戙
https://youtu.be/4EnKU3IrqYo
睇嚟播星矢/龍珠嗰段時間成日播啲恐怖嘢
https://youtu.be/zlfYviPHe7E
我細個覺得勁恐怖
大隻佬張栢芝個頭
睇群屍玩過界 嚇撚到以後唔食肉醬意粉
Google
女主真心好J
細個試過俾條蜈蚣爬咗上大腿
而家見到蜈蚣嘅相都頂唔順
feel到佢d抓響腳上勾勾吓d肉咁爬嘅感覺
漏咗講,我屋企人拍咗我片.....
黑歷史同陰影黎
細個係電視睇過一個恐怖劇 類似奇幻潮 但唔記得係咪tbb
印象中係 有個女人死左返黎搵個bb 跟住牆個張相個女人啲頭髮生長
仲有一集係唔記得做咩 有家人全部 吊曬係屋企個廳到

有冇人知係咩劇 淨係記得咁多
好想睇返
死神來了2
7歲果陣睇
睇完當晚即發惡夢標到成身冷汗
之後成年唔敢搭lift
叉燒包
近年拍新一季聽返又好感動wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞