[平成最後之日】天皇香港時間4點退位

108 回覆
68 Like 8 Dislike
YOSHIKI會唔會彈鋼琴?
經濟好唔好都表面?

BBC呢啲左膠最好人哋一場仗都唔好打
但你睇返英國二戰之後參與咗幾多軍事行動
興兵打仗呢啲嘢有需要就要做㗎啦
計我話畀人綁手綁腳有需要時都唔出得兵先on9
雖然唔知係咩但係冇咩聽過裡面有屍
父皇!!
法老啲屍唔係係個叫國王谷嘅地方咩?我印象中金字塔裏面係冇屍

有冇手足知答案
神秘學專家出現

其實金字塔所謂嘅謎都解開得七七八八啦
睇下documentaries都應該知道最新學術成果
我覺得21世紀唔應該再炒作金字塔同神秘學嘅關係

有監工手札證明建造方法
https://news.tvbs.com.tw/life/776988
法老王係葬係帝皇谷
金字塔唔係墓地
仲有唔係埃及先有,墨西哥希臘等地方都有
瑪亞果D目前認為同瑪亞歷法有D關係
埃及果D目前認為同天文經緯有關係
古代生產能量既建築物
類似現代既發電廠, 但未必係電
呢段係寫 天皇自己認為任內最滿意嘅事係無死過一名日本士兵,唔關BBC事
好啦 我認柒

但我想講嘅嘢係咁上下
經濟重要過和平 而戰爭只係一個手段
和平不失為係一件好事 但係有需要嘅時候就要興兵打仗
你和平但係你嘅對手唔一定和平
複製品
淘寶有無
係咪開過光有法力?
呢兩日d日本人會做咩?
唔係完整複製 只係俾神靈憑依嘅代替物 用嚟祭祀供奉之用
都無人見過。可能係空盒
有少少磋史感既都知而家埃及同以前起金字塔既埃及人克全無關係 而家埃及人你信回教架
好心你啦on9仔
你睇清楚tvbs 篇文既資料來源先啦 唔好求鳩其google到一個華文媒體就當真相先得架
碌落去你見到佢寫住 ref. http://tw.112seo.com/article-6250412.html
禁入去係微信濕鳩公眾號content farm咋

唔撚識又招鳩積
wfc
切腹
你班撚樣為乜咁想睇
分分鐘同秘佛一樣,勁到射盲你呀

不識「敕封秘佛」真面目 天皇換代即位將隨之開龕

https://asahichinese-f.com/travel/news/12282367

現年79歲的前住持牧野素山表示:「若擅自打開便會雙目失明,代代住持流傳著這番戒律。」
請個盲人?
咁埃及金字塔係乜嘢,你答唔答到我?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞