杜汶澤拖糧3個月

142 回覆
101 Like 1063 Dislike
開始反cup
今次之後我就唔再睇佢啦
根本同中共一撚樣誰大誰惡誰正確
只不過係兩個惡人互頂 所以啲人先支持佢
敢言還敢言 佢嗰種敢言根本就係狗衝屌左先
唔值得支持
搞手只求打個和
本身都無睇一段日子 係初初搞個陣幾新鮮有追
後來其實都係咁上下野 一模多用已經悶 無睇
開始覺得佢乜嘢都講句粗口好悶
再加埋之前跳鋼管舞條女話自己欺凌人更加唔想睇佢節目
今次正式可以同佢講拜拜
張單9成9改圖,無啦啦有個明顯4方格
你做邊個部門
咁撚低質都講得出
杜生炒撚左佢啦
追下post
程小姐個段
佢話十號畀頭台人
豪仔話杜文澤 四號出咗票
首先 票一定要杜文澤簽名先出票入數
如果出票 我諗冇枱頭冇盛 張票應該寫好名 畀程小姐 可能人冇現身 或者拎咗但彈票 冇兌現到
十號就畀枱頭轉帳
廿四號過
豪仔都冇話過四號過數喎 都親身認廿四號 始終WhatsApp 有壓縮過圖 起格 其實唔出奇

呢件事
拎張實圖出嚟 係唔係最易清楚
二嚟 四號出票(杜文澤一定有簽名) 十號畀枱頭要求轉帳 廿四號過數
可以其中一方拎出十號張票有冇兌過 或者彈票事實

我覺得唔好跟得太貼 始終花生價格我覺得keep住升
程小姐個段
佢話十號畀頭台人
豪仔話杜文澤 四號出咗票
首先 票一定要杜文澤簽名先出票入數
如果出票 我諗冇枱頭冇盛 張票應該寫好名 畀程小姐 可能人冇現身 或者拎咗但彈票 冇兌現到
十號就畀枱頭轉帳
廿四號過
豪仔都冇話過四號過數喎 都親身認廿四號 始終WhatsApp 有壓縮過圖 起格 其實唔出奇

呢件事
拎張實圖出嚟 係唔係最易清楚
二嚟 四號出票(杜文澤一定有簽名) 十號畀枱頭要求轉帳 廿四號過數
可以其中一方拎出四號張票有冇兌過 或者彈票事實

我覺得唔好跟得太貼 始終花生價格我覺得keep住升

完全冇扮係4號入嘅意思wo
叫人還錢 慘個做契弟
經典
執柒咗個台啦
死撚開啦去杜九度問吓仲請唔請低能仔啦
唔好再炒車啦

https://lih.kg/1128385
#537,#543

https://lihkg.com/thread/1128159/page/4

如果果張野係假既話,都只會係最先發張圖果位巴打犯左法

你地比佢撚左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞