杜汶澤拖糧3個月

142 回覆
101 Like 1063 Dislike
我覺得成件事其實兩睇
拖糧既野始終唔係杜生親自入數 杜生就聲稱程美段無搵過佢
而程美段都話佢一路聯絡豪仔無回應

咁佢作為腦細的確未必知有件事既事
而杜生火滾既地方係程美段skip左佢就直接搵記者搞大件事
咁程美段就覺得佢拖糧

講到底其實似係誤會一場 不過程美段直報記者搞大左件事
你放咁多張,有冇一張岩岩好有個格擋住左啲字或者cut左一半啲字咁啊
咁條女都係冇錯啊,依家係杜生公司理虧喎
同意係誤會撞誤會,但道理點都唔係杜生度啦
出遲三個月都叫出遲少少
快啲走啊,而家風向係屌杜汶澤架
可能樓上巴打 屋企大把錢 9千蚊人工 當零用錢
記者冇諗住報,係杜生自己喺facebook 攪大件事你係員工定係智商有問題?
你咪on9啦, 做老細未必知呢件事, 咁就咁快開post公審人斷人米路?
你做老細無責任了解清楚?, 見自己岩就大大聲屌鳩人, 柒左就推落員工度
呢啲真係垃圾老細既典範
杜生唔準時出糧一定有特別原因
唔好怪佢啦

祝盲撐班人都被人拖糧
唉,為左唔想你地炒車我真係盡哂力啦

杜張圖個空白位除左個2字無左一大忽,前面重起碼可以放多個字

我上面張圖個戶口號碼293前面既空白位起碼放到3-4個數字,如果我唔放原圖出黎,你係咪又懷疑我整個格檔左前面堆數字?
好心杜狗/果個唔知乜春豪仔搵個識P圖來搞啦
同埋姑勿論有冇改圖, 人地10號先俾台頭, 點樣4號就出俾人

嗱你睇下有幾多巴打唔認同你
我都費事加一腳
無諗住報係一件事
而家類似係 你公司無出糧比你 你whatsapp會計佢無覆你
你無選擇搵埋老細問而直接報左勞工

無錯 你報勞工件事當然合情合理 但最後發現誤會既話
你難怪老細會扯火 更何況杜生d性格都唔係今日既事

至於邊個搞大件事 我諗如果無記者搵杜生
杜生都唔會知程美段搵左記者掛 定係杜生有線眼通水? 呢d就不得而知

anyway 你係咪智商有問題無認真諗過成件事?
唔係加兩句鬧下人就好撚有point架
其實都無想講話道理係杜生到
只係難怪杜生會扯火 又難怪程美段會搵人幫手

不過 實情佢真係直接報記者而無contact過杜生
我個人會覺得佢唔識做藝人
如果係討論既我會照覆 大家傾下自己意見姐
一句埋黎就屌前屌後覆都廢事
唔得 因為連登仔一見到女人就會發曬癲
乜都入曬條女數先

咁睇唔睇得出p過?
即係我覺得如果講條女既話
如果佢係真係冇留意後果就同傳媒講嘅話
條女唔止唔識做藝人 係連人都唔識做啦

如果仲想撈嘅話點會向傳媒爆響口 好似打工仔畀老細拖糧都唔會周圍講 真係去到勞工處上蘋果動嗰一刻都諗住攬炒架啦 追得返啲糧都唔會再喺呢間公司做

但係打工仔點選擇 嗰道理都唔會喺老細度囉 點都好拖糧正仆街
本身我都想話佢唔識做人 但廢事反杜生定唔知撐程美段既巴打又黎攻擊我

點都好 件事點都係兩面一齊炒車 明明唔洗擺出黎講既野
變左大眾花生 程美段就算係杜生個channel到多人插佢
都叫做多左出鏡機會 而家大台唔用佢 杜生網台唔用佢仲踩多腳
唔知跟住要痴落邊到先再有新機會
清智商有冇10?
#67 69解唔解答到你問題?

要怪就怪我無d效能更好既app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞