有冇人覺得杜汶澤好撚恐怖?

224 回覆
1956 Like 120 Dislike
個個都係咁係咪代表嗰樣嘢係啱呀?你去餐廳食飯下個禮拜先找數得唔得呀?關閪係咪大波事咩戇9
達哥不嬲都有大將之風
達哥係呢行撈咗咁耐又咁多frd
一定好識做人
相反你睇下杜生
識唔識睇字㗎我咪話唔係鼓勵人拖糧囉拖糧都係一個唔好嘅行為囉只不過係呢行比較多出現囉
如果呢位小姐係咁不滿嘅咁樣就要同人講嘅話咁我諗都好難有人用佢囉
阿木攞影帝咁
我意思係點解佢要作假?人地都有紀錄
唔明呢點
好彩我而家日日大家樂
估人物角色
影帝越鬧越霉 茄哩啡越鬧越富貴 有人反共住公屋 有人反共住獨立屋 出奇地有緣 兩位富貴都算係兄弟
出走台灣唔係因為反共 係因為重數組 本性難移
我估可能個豪仔驚杜先怪罪fake佢老闆 但又冇諗咁多send埋比條女 佢都估唔到杜先咁樣爆出黎
佢老婆
你有冇睇到佢最後嗰五行?
仆街但起碼係真小人
你睇唔出佢咁賤既人先恐怖
唔好係度扮睇透世事啦傻閪,李嘉誠拖糧都俾人屌啦,拖糧仲要屌返人都唔恐怖,駛唔駛除埋條褲俾佢屌先算恐怖呀,你以為呢度大陸咩小朋友
好彩一開始冇跟車太貼
一直好憎佢 之前冇啦啦俾人捧到咁高
「係咁架啦,唔滿意咪走,唔好搞事」
典型藍絲廢老思維
向劉細良陶君行道歉
咁你老闆拖你糧都唔好搵勞記啦
Po少少野 成班麻甩佬又去盲撐大波妹
你睇下條波大冇腦咩應對態度先啦

https://lihkg.com/thread/1127508/page/1

明明係好多人先入為主覺得佢整容兼打假波抵死喎
盲反畀你講到變盲撐
已退出杜生的fb group
又合理化垃圾行為 岩就岩錯就錯啦屌你老母個成日出現囉呀
你老母就真係晚晚比人用喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞