[最後直路] 拜仁球迷討論區 參拾陸

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
沙利好撚廢
依家仲睇住隻臭多伊
非串嘴,但真係無咩所謂,都已經六連冠啦
何況對多蒙特班後生仔嚟講(希望下屆到RB有能力挑戰錦標),有屆冠軍對佢地嘅成長係好大嘅Reward嚟,對德甲競爭性亦都有正面作用
而最最最重要,我係想拜仁高層知道自己隊波有好大問題,要去使錢買人,再好似上季咁成功過到骨,咪又再做歐聯16郎囉
其實有冇傳過kai仔
Jovic 黎一定係打利雲後備/輪換,後又有arp爭
華拿德人+可以做僚機幫利雲/中鋒

有,利記開價1億
睇死拜仁高層又係諗住一兩年去壓價,好似當年哥列斯卡咁
唔關事
兩家本身都唔係好妥維度都冇賣比拜
Jovic我都明點解班高層未必鍾意佢,因為佢回防好懶
但Werner係仲衰,唔係德國籍根本唔會吸引到拜仁高層
哥狗嚟教你起碼都買件艾簡達拿
76嚟教你都借件James返嚟
但高華想要個Jovic就阿支阿左
去法國買人真係好似買六合彩
有時候畀你執到martial 有時候就depay
比起波碧,禾拉算係同拜仁有較為良好嘅關係
最主要係利記想賺更多錢唔想俾拜仁壓價
同埋當年已經挖走咗我,所以激到利記班高層寧願賣走Vidal去意甲都唔想一次過俾拜仁挖走曬將同帥
Rebic算數
呢樣真,但由於人腳問題,買翼係必需的
另外Ajax個施耶治又係唔知點解無咩動靜
De ligt有個拉奧拿搞事兼價錢貴,所以我理解點解拜仁高層(沙歷咸美錫以外)唔算主動去傾,但施耶治又平又對拜仁有意思,屌你班高層連少少錢都唔肯用,留嚟買Werner
可能除咗老漢之外,成班高層都信唔過高華
你見路明尼加成撚Jer日住佢就知,唔係老漢死攬高華,我真係擔心高華捱唔到去下季
當然,高華嘅臨場調動又係不知所謂
Brandt係咪似去多
FC 德國
其實高文都頹左幾場 換下位嘗試下可以接受
但梅打足全場就真係唔明 今場一拎波就知唔會有威脅
同利雲好多時將啲零機會變半餐士 然後你地就屌佢半餐屎唔入 fine 過左成季我都睇化左
然後今場係萊守得好同keeper 上身姐 關咩黑哨事
FC 德國我都算
但明明Sane、Havertz呢班仲高質,屌你竟然走去要個Werner唔去試下bid呢兩件
其實早排講返話原來當年11-12球季過左之後
路明尼加係想炒你
只係老漢撐住你
加上最近路明尼加下下jer住高華
令我對路明尼加幾反感
都係果句,你自己無責任架?
高華有個問題係今季d球員冇明顯進步
長遠嚟講真係未必值得留
漢尼斯同路明尼加個思路,好明顯就係有無出過國嘅分別
漢尼斯明顯就土生土長本土派,反而路明尼加出過國踢波,好想將外面嘅好嘢吸收套落拜仁
好老實,高華真係教得唔好,但我認為係情有可原,佢想買嘅人又買唔到,16強都咁啱抽正最識打德國球會嘅高普,所以值得留多一季再觀察下

至於傳當年路明尼加想炒我,宜家咪證明佢當年幾咁柒,上季咪又係靠我先入到四強
繼續免簽
應該唔係你
係2002年個獲
咁11 12 咁想炒都正常嘅
講緊3亞+主場失冠
2002年嗰獲真係...
之後嗰季利記差唔多要降班,唔嬲就假
呢個我又撐高華
蘇尼今季進步好明顯
甘子防守都係有少少進步
仲有拿比

至於其他都係老(3老+30歲3寶)弱(山)病(高文)殘(杜、紐亞)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞