[最後直路] 拜仁球迷討論區 參拾陸

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
online shop有

不過單件運嚟香港唔化算
幾時搞團購
btw呢件衫好nike feel
咁睇唔開
信阿斯都唔信體圖
體圖話jovic想黎拜仁

但好多報紙都講同一樣野,由於高華未100%留隊
所以未有動作
都係果句啦
皇馬用60M 買個21歲近乎全能既Jovic頂替賓施馬(31歲)
我地就唔會買Jovic頂替30歲既利雲

當然, 賓施馬既級數及不上Lewen

但我覺得呢個係長遠組軍既眼光既分別
好中鋒同好中堅一樣, 市場上好難搵

今季Jovic係德甲同歐霸入球如麻
頭頂腳踢咩都有, 腳頭又重
而且唔少靚波 (岩岩對車仔入果球頭槌非常高難度)

我咁肯定過多一兩年大家就會後悔拜仁冇簽Joivc
如果係真我真係樂觀其成, 順便清走球霸Lewen
Lewen係好波呢幾年幫拜橫掃德甲但成日同人嘈同怨 (先兩年怨隊友唔做佢拎金靴我覺得真係好肉酸)
Jovic都近乎全勤咁滯
又反雲表曬忠心仲想點
JOIVC 去皇馬

冇lu~~
咁睇唔開
都係果句啦
皇馬用60M 買個21歲近乎全能既Jovic頂替賓施馬(31歲)
我地就唔會買Jovic頂替30歲既利雲

當然, 賓施馬既級數及不上Lewen

但我覺得呢個係長遠組軍既眼光既分別
好中鋒同好中堅一樣, 市場上好難搵

今季Jovic係德甲同歐霸入球如麻
頭頂腳踢咩都有, 腳頭又重
而且唔少靚波 (岩岩對車仔入果球頭槌非常高難度)

我咁肯定過多一兩年大家就會後悔拜仁冇簽Joivc

人地聯賽入得同利雲一樣多
Carry賤種
我地嗰個仲失緊機
踢多利雲4場
carry 賤種勇奪季軍
話左利雲對多入2球都冇用
冇入一場就比人反賓斯馬49場30球8助攻就carry
牙雲43場37球9助攻就廢鋒
其實心態上利雲已經好左我覺得
場上怨少左好多
有時隊友比到靚波都拍手鼓勵
IG都成日表忠
反雲仲活係上兩季到,呢d睇唔到
James應該88了
下季G18應該會多好多機會 如果唔買攻中/ss
Support
不過好少係fan Shop 買野,係咪好少會做折
佢係個好球員,但的確係高華低下佢唔啱用,放佢走都好
無折
不過運費share返
而定一程DHL嚟香港好似成$19歐
sorry睇錯
做折都好唔定時 我通常睇佢send嚟啲email先知
我下星期去德國 如無意外都會去fans shop🤔
btw 今晚allin多仔籌集旅行資金
牙泥又燈
平平地租佢過來賣完波衫就當condom掉
不過一日有梅拿佢都做唔到正選架啦
都感謝佢為球隊帶來波衫收益俾我地多d錢去買人
小妹唔燈
都係果句
利雲對歐聯強隊有貨交
我咪收聲

出年歐聯又比人送走大家唔好哭波喪就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞