[最後直路] 拜仁球迷討論區 參拾陸

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
佢要搶返正選都唔係容易既事
而家g18 fit到咁
好葡萄

數漏咗
發覺巴打針對聖拉
保定呢
呢件預佢下季一齊走
希望佢去psg
@beckenbauer thinks that @jamesdrodriguez is one who fits very well to @FCBayern because he can handle the ball and play football . "We do not have that many in the team ..."
凱撒撐聖占呢穫好睇lu,睇下肥漢堅唔堅持唔買

唔係呀
仲係lounge食僅甜品
其實冇占啲角球好似冇咁大威脅
雖然堤同甘都係角球好手
弊在阿占真係太慢,要佢打高華嗰套真係格格不入
另一方面,梅拿、基拿比、高文一齊出嘅話,佢地三個可以互相交換走位,令大家都踢得舒服兼扯開對手防線,但阿占個企位太死,佢一唔踢中路威力自動減半,無形中佢一在場其實係令隊友走動無咁靈活

不過阿占比波嗰種福至心靈,又真係隊波入面無邊個比得上...
比直線killer pass應該佢仲勁過牙堤,但係都係得呢一範
杜造波好過哥
留左破大巴就多一種手段
唔係就得返9981斬
萬一Thiago有咩冬瓜豆腐
冇占聽食得屎,冇人做控場
其實佢兩個身型踢法都好相近
無錯係啲細節上面係有啲唔同
但依加開始諗真係有必要有杜仲簽哥咩
除左免簽 德人 同削弱04之外我解釋唔到
申利兩個都中意 純粹討論
占真係又愛又恨
佢啲技能樹好似點晒去攻中位咁 一打其他位就廢一半
但佢啲死球無論直射定傳我諗都德甲top 3
仲有finishing中場黎講算好好 啲chip傳 直線唔講啦
之前Mon過下賤種post好多都懷念佢
好多時佢打得唔好都係打433 或者隻翼係muller
可以話佢作用單一淨係識打十號位既 anyway留定唔留都祝福佢
上季軒帥搵佢打6號位其實好地地,但要有個維度包佢
Pizza佬真拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞