話說我踢爆左個濾水器騙局

324 回覆
3524 Like 14 Dislike
Lm
呢間野真係好垃圾 我都識朋友好沉迷
好返功就佢領 好唔返就係你無意志無跟足佢地建議所以先好唔返
我朋友係cancer 最後過左身 呢間野真係害人不淺
哇屌你老母我知呢間啊
有無ching順便踢爆下科治保健呢間賣電療野既騙局
賣成5皮野一張
根本好貴 你如果有唔舒服 當你腸胃炎 都要幾包膠性銀啦 又唔平一包
真係咁大獲
係呀 乜都要戒架 咁先多籍口比佢話做咩醫你唔好呀麻
Me too 我都有朋友比呢間野害死呀
Amway?
唔好射錯人,AMWAY係貴過頭姐,有用既
害死嘅主要原因係佢唔俾病人食西藥, 要一個cancer嘅人唔食藥改為食佢地d療劑, 真係害人不淺

仲要另一個大問題係呀豬呀狗都可以做醫師, 只要讀完佢地嘅course就得, 認真講句, 醫緊你嗰個人可能只係中學畢業, 大學都冇讀過, 你話驚唔驚
係呀 我朋友都係cancer佢地叫佢唔可以入院 只可以食佢地既野 中間仲有好多精神轟炸 我真係要屌7佢地班仆街

冇錯呀 比錢讀完佢地個課程就叫乜9治療師 中間當然要比好多錢 間野真係賺到笑 仲有間野好多所謂治療師都好濕9
做官都唔會叫我司而係自稱本席,加個我字係前面根本好奇怪。

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%B1%89%E8%AF%AD%E4%BA%BA%E7%A7%B0%E4%BB%A3%E8%AF%8D#%E8%81%B7%E6%A5%AD
佢地無sell你話ph唔同既水好健康咩 但感覺水ph值呢d野無用 落到胃都有胃酸 利申科學盲 但太貴屋企人無買到
唔撚係呀,咁仆街?停藥加速死亡喎
係咪而家改左名叫cosway, 感覺上同amway一樣
一堆不知明牌子cheap野賣到貴一貴, 最多叫貴夾唔抵
今次呢間野用埋doulton個名擺明呃人
推!最撚憎騙子!
一直都有呢啲搵笨柒野,
乜野能量分解水份子, 將H2O電解做氧氣同氫氣咩
最把火既係呢條友講:

你有無俾佢睇個EMAIL

好想知佢地班洗腦者點答
lm
真係勁仆街 根本就係用啲病人最弱嘅心理去洗人腦
叫人簽紙出院 倒撚左醫院比嘅藥
啲所謂治療師去探病幫佢買療劑(係買呀 要比錢架)
之後洗佢腦話好返就可以證明佢地個療法點勁勁勁
我地班朋友勸極都勸唔到 見佢屋企人都無辦法勸到佢
最後過身啦 間野又唔會理 反正唔關佢事咁
正仆街黎 呢啲人真係睇佢幾時比天收

成班不學無術老MK走出黎自稱治療師
真係人唔笑狗都吠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞