話說我踢爆左個濾水器騙局

324 回覆
3524 Like 14 Dislike
我幾年已經bookmark左你個鑽石水post
呢啲濾水器需唔需要有水紙?
巴打又發功
STC 中型lab 純粹因為之前係政府既先生存到 依家仲係食緊政府條水
同其他lab一樣有錢就做到你滿意為只
結果就你懂的

恐嚇?
我諗起之前有個po 有個巴打(定個巴打係樓主你?)
教人點揀濾水器 同埋淘寶啲濕尻濾水器全部同一個廠出
其實順勢療法信唔信得過?
我老母信到十足 好撚煩
同老豆每日都要食幾種藥 要跟足程序次序時間去食
間唔中話西醫唔可信
比好多錢買藥買療劑買埋佢啲牙膏洗頭水
推上報
睇到咩話間公司要告樓主,笑鳩死人咩,咁快淆晒底,自己呃鳩人在先仲想告人?
見到佢上哂腦咁都唔知講咩好
俾埋啲新聞睇都唔信,仲話糖尿病人飲完好番
憑實證做事,什麼也不必怕
多謝
佢係咪話有同道爾頓既文件?
道爾頓又叫你提供文件,不如SEND埋過去俾道爾頓睇下有咩答覆。
做得好
果封證書係EMAIL入面比左道頓喇。不過英國果處理香港既事,我就真係唔知了
俾人洗咗腦嘅人永遠唔會覺得自己錯
好明顯間公司有人睇到呢個post
想靠嚇令樓主收手
pseudoscience
我祈禱可能仲有效
澳洲國家健康及藥物研究委員會(英語:National Health and Medical Research Council)、英國下議院科學與技術委員會(英語:Science and Technology Select Committee)以及瑞士聯邦健康辦公室(英語:Federal Department of Home Affairs#Federal Office of Public Health)均從各自評判中概括出,順勢療法並無效用,建議政府停止再對其提供任何預算。

科學界早已否定
屌你老母你老母生舊叉燒好過生你
你條撚樣咁都講得出
你所謂嘅「低級」職員基本都check到自己間公司有無授權出/賣邊啲product啦
傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞