話說我踢爆左個濾水器騙局

324 回覆
3524 Like 14 Dislike
出現了
我屋企都有呢部野
用左3年幾 之後有個乜鳩還完水 定改d水 ph值既濾光器sale上來sell佢部2萬幾既濾水器
之後佢拎左成堆測試水測既野上來比較佢果部濾水同我果部既濾水有幾巴閉咁

之後2皮幾果部野除左識變酸鹼值之外 其他測試我用緊果部都完全一樣 之後個sale勁無引咁走左

想問下濾水器勁唔勁點分

利申 部濾水屋企人買
師兄好波 呢間野簡直係垃圾
屋企有部舊amway擺左係度, 諗緊買唔買新濾心好定係買過第二隻
消失了,

大大隻字寫住英國製造, 一舉報海關上門, 佢哋 應該驚到瀨屎.

要搵佢哋自己嘅產品 去順勢止屙先得.
我老母都係
屌 睇少陣都唔得啲無知婦孺成日唔用腦
香港不愧係世界一級詐騙之都
make sense喎,水務署署長都係咁叫人飲水喉水,飲足一世就無事
比人洗哂腦啦 d師奶最易中伏
雪巴好撚勁
推上報
報海關就快 分弟鐘銷毀緊d證據
間公司應該笠緊水唔排除官網樓上鋪全線摺埋
有筆直咪換囉,效能唔係差架,只係貴
原來樓主做緊呢行
咁係打壓呀,不過係好事黎
打到啲pseudoscience 收皮
終於有人講呢間公司, 俾佢地呃埋呃埋應該接近5,6皮
睇住佢地愈搵愈多, 由油麻地舊細舖到宜家太子成層, 每年去伊館做show同每隔幾個月開個talk引更多人中伏

佢地最鍾意呃啲患咗中西醫都好難醫嘅病人, 例如濕疹, 自閉症, cancer, 因為呢啲人見中西醫都醫唔好自己未去試下所謂順勢療法, 然後就不斷俾d"成功例子"洗你腦, 仲話英女皇都用...總知就洗你腦

我就係例子, 嚴重濕疹走去試, 試咗2年覺得唔對路走咗, 佢d乜撚嘢product都買過, 諗起都on9
我係水喉佬
原來間野咁大,佢地通常賣咩去搵錢既?
可你老母閪咩 告未呀屌你老母
然後醫唔好一定話係你冇聽佢講戒呢樣個樣 然後淨係識叫你狂買產品 總之好返係佢功勞 唔好係你自己做唔好

主要賣膠性銀, camu camu , 阿麻仔油, 睇佢嘅病人大約每2-3星期就食一包, 你話好唔好搵
仲未計佢賣嘅沖涼液, 牙膏, 濾水器, 唇膏, 療劑
嘩真係食水好深喎,咁樣一包野幾舊水
exact7ly, 佢地乜撚嘢都要人戒, 咖啡小麥奶紅肉辣嘢, 仲話最好食齋
仲要食齋都要戒小麥, 麵又係小麥, 包又係, 根本好難避
唔通每餐食白飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞