周國賢 - 仲間音樂會(24/4-26/4)

599 回覆
74 Like 7 Dislike
守口如瓶真係好好聽
睇佢個樣都似係啲冇腦肥婆
笑死 個grp多左好多人呀, btw都真係堅似戇尻閪婆
個肥婆係屌人企喺度玩電話喎,不如睇清楚啲先?
佢都有吹雞叫大家企起身
「唔企起身 可能係代表唔enjoy個show
但企起身 阻到人就係自私
所以睇show都係一種學問嚟架🤔」

笑撚死人咩
唔知以為呢到係戲院
我今日係自組甩頭區 希望下次係一齊high
唔好怕醜!
仲要我唔明點解佢可以將唔企起身等於唔enjoy個show合理化 你嚟得唔係預咗盡興嘅咩
B區A
其實我想聽推銷員之死>月球下的人
所以如果再喺麥花臣攪的話,最好下次中間果啲位取消哂坐位,全部劃一企位,剩係keep 住兩旁側邊係坐位,俾有需要既人坐
其實係點投票,入到去先知到原來有得投票
我都係想聽推銷員之死多啲
我都係坐b區最遠台個度
企足全場
本身680最後一行好sad
而家好慶幸嗰個位唔會阻到人
附近d人都有un 但淨係encore先企
應該係講緊嗰最前面r飛入場派飛嗰堆 未必全場係個個買飛入場睇 我見到佢地等到zarahn出場先企😑
事前投架
啲人企完又坐 坐完又企
企多陣好似會死咁
怪誕城好似無咩人識
btw想問下 fans仔係唔係豬肉?
唔係,係真係fans
條tg link係咪收左皮仲想入去睇下添
係喎,我都入唔到
你班癲佬一入去就屌班admin梗係入唔到啦
笑死 根本都冇人覺果兩個女仔有問題
企起身睇然後當你前面冇人企
彷彿周仔對住你唱個感覺真係好正
利申:自私 企左十首歌比人鬧到坐返低
G區呀? Btw諗下都覺冧
其實屌人點睇show嘅人都好撚無聊
人地鍾意睇得斯文啲坐住un下腳又屌
人地睇得投入跳足全場又話阻住哂

明明人人睇show都有唔同方法, 點解要配合你嗰套, 去做個氣氛俾你enjoy

你話佢全場鳩叫就屌柒佢啫
我想問現場氣氛點呀

睇直播930pm之後我覺得周仔好落力演出,但係佢堆歌揀得好奇怪, 好似歌與歌之間氣氛斷開晒咁......
始終係因為腎仔先入場
佢中間插左zarahn d 歌
Band sound 加細場係搞到會有d 嘈
所以中間就斷斷地
後尾唱黑歷史 月球上的人就好d
Encore 個位就更爽啦
佢最尾都講 因為個show design 係佢講野
氣都無得回 聲爛都理解
可能係想表達佢一路生路歷程,由一個出道好多理想,到zarahn嘅年少輕狂,到散band,高低起伏
超級認同
坐又畀一班人屌
企又畀另一班人屌係做乜9??????
睇show係為開心
做乜要狂屌其他人
真心唔明做乜要咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞