周國賢 - 仲間音樂會(24/4-26/4)

599 回覆
74 Like 7 Dislike
係囉上次galatica係可以企到尾
但今日又真係同前兩場唔同
前兩場小飛俠/離魂記完左,endy一返台後就開晒燈,已經無乜希望
今日離魂記完之後endy照返台後,但keep住黑晒無開燈,大家自然就唔會走住
我覺得一旦坐低左就要好大勇氣至企得返起身
睇24號真係忍唔住要上黎講幾句,個氣氛真係差到癲
新碟啲歌冇聽熟入去都算
啲人可以唱children song同橡筋都冇咩反應
坐我前面嗰幾個直頭好似食飽飯冇嘢做響公園坐嗰啲廢老咁
真係全場淨係坐響到
係咪驚d人唔encore
第一晚小飛俠完左就勁快開燈 唔係fans果d人咪走
銀河鐵道係廣播趕人 d人先捨得走架嘛
Agger仲要係坐前面果d冇反應
唔講以為係坐緊係cafe所以啲人唔敢嗌
好老實睇周國賢呢類歌手有咩理由唔企起身架...
佢啲賣飛安排真係好撚on9, 未睇已經一肚氣。
唔明點解佢唔可以透過城市售票網賣飛,成日都揾啲古古怪怪既代理去賣飛。

記得之前唔知邊次on9 到買飛係要透過銀行入數,然後影低張入數紙再send 番email 俾佢。但入到數又唔代表一定買到嫁喎, 因為先到先得
坐前面果班去到encore先識企下
我睇到大部分都唔識大部分歌
呢個好似係上次銀河鐵道?上次係佢公司team人幫手搞,咁做趕走左唔少牛喎
而且我記得part2係有改善,part2都係先到先得,填完gongle form,你有份的話,先會email你叫你入數
咪係囉腎仔唱得咁落力,成班坐響到都唔知想知
見到中間偏左後有兩個女仔差唔多玩得好開心
完場個fd同我講先知原來佢地慢歌位俾後面拍坐返低
25號果場係山邊位好多人都好激動
Fing到頭都甩
好想加入
利申自己睇 周圍都斯文情侶 就算叫女友黎都無用,佢又斯斯文文坐係度
想點
銀河頭兩場個優先訂飛
無黃牛好撚爽喎又企位
後來頭兩場唔係優先嗰啲飛同之後都有公開賣啦

利申 嗰次優先訂到企大台側邊第二排好撚開心
i know that feel
坐兩邊,好少人企足全場,唯有每次鼓起最大勇氣再起身,但隔離幾個比我近個台,望住佢地次次唔起身,真係覺得每次需要好多勇氣先企得起,好辛苦
所以呢我見到有兩條女企足成程 我真心唔覺得係啲咩買得企位本身係預左企架啦 後面啲人唔想比人阻咪一齊企起身
利申 企下坐下但勁想企哂成程但怕尷
有得企果啲又唔企 冇得企又想企果啲真慘
同埋就算urbtix賣紅館啲飛都係電腦抽架啦...
仲要個網次次都f5到世界末日都未必入到買到,最後又係黃牛
無坐底過有咩問題我同朋友都企足全場 睇band係企㗎啦 你想睇咪一齊企起身
玩得好開心啊!!好多時間都企
左右個觀眾都好投入 (同埋影咗好多相)
利申坐B頭一兩行 好開心會派中今次嘅位
同埋呢想問啲人企起身拍成幾分鐘片果班人係咪會睇返?
前面中間嗰堆 坐足全場又成碌木咁勁掃慶
見到有幾個女仔一直企但後尾比人語氣勁差咁叫坐低
想問係嚟睇live定睇戲?咁鍾意坐翻屋企坐住睇youtube咪算囉屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞