周國賢 - 仲間音樂會(24/4-26/4)

599 回覆
74 Like 7 Dislike
嘩好近呀
最撚戇鳩係啲手續費勁貴
$580飛 又要迫住買一個月MOOV 又要畀手績費 收多成$50
手續費都算 仲要用順豐嚟派飛 仆你個街仲要到付 又畀多$40
夾夾埋埋成15% 手續費
好彩今次睇到好開心就算 不過下次再係MOOV搞就一定唔撚去
我仲聽到人地叫緊encore果陣 有班係到叫坐低仲要成堆係到笑
之後台上有個人話 成班仲坐係到 企起身啦!
柒撚到仆街 大巴大巴車哂落班柒頭到
之前joox 925冇得睇moov勉強睇到
睇返座位表嗰個範圍應該好多係sponsor飛/wewa/asiamiles....
無辦法啦
分分鐘仲靜過喺cafe
正到癲啊
B區好熱鬧好high
我同朋友都俾人叫我地坐低呀 仲要拍我地背脊 講真成場都好開心但俾佢地影響晒
仲要本身係後面單單打打屌我地唔坐低
咁撚仆街嘅
痴撚線,今日正到仆街,氣氛好high,encore左百鳩幾次,入完後台又出番黎幾次,完全值晒票價
唱得幾好,聽唔出有爛聲,不過明顯成隊band都好攰
咪係!睇show坐咩春
同場!唱橡筋果陣真係大叫左出聲!其他都無乜聲真係
首歌咁正
睇左今日果場,好羨慕企區果兩條女夠膽企足成程
見到勁多人係到望係到笑佢地 又叫佢地坐返低
但睇得出佢地真係勁enjoy
好心後面班人咪撚破壞氣氛係到搞尻人叫人坐低啦
你係周國賢見到唱極樂都要叫至識躝起身你會點呀
雖然實有人屌而家黎聽周國賢唱歌定聽你唱歌
但我如果係表演者 我見到有兩個擁躉首首歌都識又嗌哂又死都唔坐低
我諗我會幾開心
希望下次係紅館可以買到好近既位啦 今次雖然坐到好後但都好盡興
I love you周國賢
屌 我都有聽到好撚冇禮貌
講真人地企關佢地乜事
B區
坐B區最遠台果個section,驟眼睇B區最低4行嘅人都好肯企,附近有兩個女仔企足全場
偏偏我隔離果3個,encore人地台上叫佢起身先肯企
睇band買企位唔係企就返屋企啦
唔撚識唱又睇唔到所以嬲豬
有咩玩法 Enjoy咪企成程
咁都有得屌
咪係好想同果兩條女唔知醜一齊un足幾個鐘
我成日都話每一次都當係最後一次
再有類似既場應該分多個價位就最好
最貴全部floor 開party
中間就兩側前面
最平就其他位
關唔關你事先
利申係英國返黎支持
外國啲人先唔似你哋咁樣乜撚嘢都屌
好慘呀而家Cafe聽小文青歌咩
企喺度un下叫下都唔撚得
If you have that much time,why don’t you spend it on your own shit
我都係外國睇過band show 啲氣氛真係完全唔同
就算慢歌都會慢慢搖同fing手
想阻住人???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞