強姦女童令大小腸流出體外 韓國變態強姦犯明年出獄

360 回覆
27 Like 978 Dislike
恐怖
南泡人需要一個夜神月
強烈要求唔好殺佢 淨係吸番佢d腸出黎算啦
再食返
泡狗法官仲on9過台仔個邊個啲

題外話 韓國有啲財閥都好變態---張紫妍事件 真係法律保障有錢佬既例子
性侵犯最高刑期為15年

垃圾國家垃圾法律
同埋玩撚埋吸腸咁變態點都唔淨係性罪犯咁簡單啦
諗起篇潮文
最好有人買起條仆街啦 就算化學閹割完 佢個人一日仲在生 一日都係個計時炸彈
屌你老母呢啲嘢都拎嚟拍電影
不嬲都唔支持法治,係得over my dead body嗰啲先講到法治有幾勁咁
唔好閹割喇,呢啲人唔配有慈悲刑法侍候嘅權利

迫佢用支有倒刺嘅幼針插馬眼,扭一扭再扯出嚟,做十次!!!
再唔係搵砂紙同佢磨,磨到下體平咗再迫佢食返自己啲子孫漿再攞沙撈鹽乸落去
一係鎖住佢成個人,割咗佢條柒整個閪出嚟俾發情期嘅狒狒出火
再唔係搵啲基佬捉佢嚟屌然後集體用前列腺液浸死佢
呢個世界最好就多啲人渣敗類,因為睇住佢哋受盡凌辱真係好爽,身心舒暢
呢d人渣應該以眼還眼, 以牙還牙俾佢試下
呢d人一定要好似「the disappearance of willie bingham」咁罰先得
屌佢老母 睇字都覺得恐怖
呢啲仆街死刑都益咗佢
化學閹割再終生監禁啦屌
重犯都可以出得返嚟?
癡撚線國家
吓 咁都有得出獄?唔撚係掛?
影響人一生 令到人傷殘 係心理生理造成傷害 根本當初都唔應該跟普通強姦案判啦 仲話咩醉酒意識唔清醒 佢意圖都已經令人覺得 佢清楚自己做緊咩啦 強姦完人仲用個馬桶吸盤 諗住吸返啲精出黎
泡國無民主 法律都唔完善
但法官僅判趙斗淳12年有期徒刑
Cls
而2019年最新的南韓法律,已立法通過了《趙斗淳法》,將針對特定犯罪者進行保護觀察。

原來可以咁個人地貼身訂一條法律。

咁林奠仲駛乜講為台灣單案而逃犯條例啫。
保護觀察 係保護個犯定保護受害者 總覺得呢條法 間接保護緊個犯 以免被人尋仇 直接終生監禁/死刑仲好 咁搞法令社會恐慌 加浪費政府資源 都唔知為乜
條仆街好似講過出返黎會搵返個女仔
套戲睇撚到喊
勁撚無助
咁嘅人渣都放到出黎韓國真係痴鳩線
應該起碼判監300年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞