強姦女童令大小腸流出體外 韓國變態強姦犯明年出獄

360 回覆
27 Like 978 Dislike
泡菜狗
邊到死自殺死啊, 上網搵唔到有關新聞啊
巴打可唔可以post 黎睇下啊
之前訪問大個女讀醫科, 依家可能做咗醫生
但終身掛住個屎尿袋做人
正宗韓國惡巴
因為取完材+拍完電影 到真正有noise+得到關注既時候 成件事已經過咗太耐 相關既人已經死咗/好難再搵到兇手

講真韓國好多落後既地方 其實到而家都係 司法係其中一種 同你見幾乎所有韓國電影啲警察都係又懶又蠢又黑又垃圾

但韓國都痴線在好多批判不公義既電影都出到街 仲要都真係引起好大迴響 就你講既熔爐 有個人渣喺電影一出之後其實有重審有再判刑 相關既法例亦都有因此改善 都唔係你講到咁徒勞

講真 你喺香港拍套相類似既電影 出唔出到街一個問題 有無人睇/引唔引起到關注一個問題 make到noise政府理唔理又一個問題

人地韓國就算未必改變到件事 最低限度都引起到民眾關注社會問題
其實講勇武
韓國真係亞洲第一 不過政治黑暗過香港幾多下
分分鐘姦埋個官
拍戲先癲
個女童個角色拍完自己有冇陰影
香港拍應該都出到
至多三級
前題係有冇人會俾錢拍
世界上啲仆街就有人原諒,好人就無好報
驚死冇人知韓國法律係垃圾
連改過既機會都唔畀人?
投票請願無用 不如集資請殺手 等佢一放返出嚟即殺
香港應該要引入,專門對付支那蝗同膠官
屌 痴撚線
今年考高考 想入醫科呀 未讀到住
有啲馬桶泵好細個
只要唔可以有罅隙俾啲空氣出去
個吸力其實好勁 加上吸多幾次就差唔多
同埋條仆街應該係奸到個女仔脫肛,再吸掛

點解唔打撚死佢,正人渣
試過,差啲成個人吸左出機外
我估係呢類就真
其實冇咩用,睇過套戲係話一個鐘先發一次訊號,嗰一個鐘去咗邊係唔會知
父權社會
應該單獨囚禁啦,呢種人你俾佢有同倉,我驚人地搞佢之前佢已經先隊冧人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞